Treće izdanje zadarskog „Tuna, Sushi & Wine Festivala“ nikoga nije ostavilo ravnodušnim; japanske goste i suorganizatore koji su prezentirajući drevnu japansku kulturu i gastronomiju istovremeno uživali u ljepotama grada te okusima i mirisima autohtonih zadarskih namirnica, kao ni Zadrane koji su ponovno na gala večeri do posljednjeg mjesta napunili „Arsenal“ upoznavajući sushi uz vizualni spektakl obrednog i egzotičnog ceremonijala rezanja tune. Bio je to i prvi TSWF koji je početkom veljače kao direktor zadarske Turističke zajednice organizacijski i logistički odradio Ante Rados.
„Cijela je stvar organizacijski bila lakša zahvaljujući našem Uredu koji je itekako verziran za izvođenje ove manifestacije. Naravno, zahvaljujući i Jeleni Yamasaki koja je kao i uvijek dala puni doprinos Festivalu. Iskoristili smo sva iskustva s prva dva izdanja kako bi ga unaprijedili i, koliko je moguće, uklonili sve nedostatke“, kaže direktor Rados objašnjavajući kako je u prethodnim godinama stvoren čvrsti organizacijski i sadržajni koncept TSWF-a. Osim festivalskih događaja s izložbama fotografija, radionicama za djecu, mlade, učenike i profesionalne kuhare te predstavljanja vlastitih gastronomskih vrijednosti, kulture i same destinacije, zadarski posezonski i zimski event u značajnoj je mjeri oslonjen na partnere koji podržavaju „Tuna, Sushi & Wine Festival“. A njih je ove godine bilo – zaista puno!
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu