Joao Wengorovius devetnaest je godina proveo u BBDO u Portugalu, od kojih je zadnjih deset bio izvršni direktor i član uprave. Za to vrijeme BBDO Portugal je osam puta bio agencija godine, dobivao je mnoge međunarodne nagrade i financijski odlično poslovao.
Međutim, prošle je godine Wengorovius odlučio potpuno promijeniti profesiju i život te danas provodi dane i noći u predgrađu Pariza, u kulinarskoj školi Alaina Ducassa, Chefa čija su tri restorana u jednom trenutku nosila po tri Michelinove zvjezdice, i autora Kulinarske enciklopedije. O tome znači li mu više Canneski Lav ili Michelinova zvjezdica Wengorovius govori za Poslovni dnevnik, a njegovo će zanimljivo predavanje "Sardine i čokolada" uživo slušati sudionici festivala Dani komunikacija u Rovinju od 16. do 19. svibnja.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu