Čokolada je želja i potreba koju mnogi od nas dobro poznaju. Nije pitanje hoćemo li popustiti i pojesti čokoladu – pitanje je hoćemo li se odlučiti za sladoled, kekse ili bombone da zadovoljimo želju. No dok o čokoladi možete razmišljati kao o osjećaju krivnje, postoje neki dokazi da bi ova slatka poslastica mogla imati potencijalne zdravstvene prednosti. Naime, novi uvid američke Agencije za hranu i lijekove (FDA) daje još veću vjerodostojnost ideji da čokolada čak može igrati ulogu u smanjenju rizika od srčanih bolesti. Čitajte dalje kako biste saznali više o najnovijim otkrićima, piše Bestlofeonline.
Konzumacija čokolade je u porastu

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu