Cinestar pokreće pop up drive-in kino, objavili i cijene ulaznica

Autor: Poslovni.hr , 15. svibanj 2020. u 11:20
FOTO: Press

Ovo neponovljivo iskustvo gledanja odličnih kino naslova iz svog limenog ljubimca počinje u četvrtak 21. svibnja i traje do 14. lipnja.

CineStar je, dok  čekamo na ponovno otvaranje kina diljem zemlje, odlučio napraviti izlet u nešto novo-staro, te pokreće pop up drive-in kino u Zagrebu.

„Još od pedesetih godina prošlog stoljeća, ovaj je fenomen jednostavno zaludio populaciju širom svijeta. Ipak tehnološkim razvojem i podizanjem komfora u kinima, drive-in se kao koncept zadržao samo u nekim zemljama, a kod nas doživljava revival zbog trenutne situacije s pandemijom. Svi znamo da je udobnije sjediti u našim dvoranama i gledati film na wall to wall platnima, ali osluškujemo našu publiku, ona želi u kino i s popuštanjem mjera pomislili smo zašto ne napraviti maksimum od trenutne situacije i ipak pružiti najbolji oblik sigurne zabave našim posjetiteljima koji su željni izaći iz kuće, a ipak biti odgovorni. Naš drive-in je spoj retro stila s modernom kupovinom ulaznica i kokica online te jakim filmskim blockbusterima na repertoaru. Zahvaljujemo našim partnerima bez kojih projekt ne bi bio moguć.“ poručuju nam iz CineStara.

Ovo neponovljivo iskustvo gledanja odličnih kino naslova iz svog limenog ljubimca počinje u četvrtak 21. svibnja i traje do 14. lipnja. Projekcije će se održavati od četvrtka do nedjelje, u spomenutom periodu, s početkom u 21:30 sati na parkingu Arena Parka pored poznatog Arena Centra. Poštivat će se sve sigurnosne mjere koje je propisao Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, a broj mjesta je ograničen na 100 automobila. Filmovi će se prikazivati na velikom ekranu, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilu putem FM frekvencije. Na području ovjere kino ulaznice koja je kupljena online, posjetitelji će, ne izlazeći iz automobila, od CineStar djelatnika dobiti svoje kokice te poklon piće. Na odlasku ih također čeka poklon piće.

Kupovina ulaznica moguća je isključivo online na CineStar web adresi. Paket za jedno vozilo uključuje: 2 ulaznice i 2 paketa kokica2go. Cijena paketa po vozilu je 120 kn.

Komentirajte prvi

New Report

Close