Ako vaša bijela odjeća više nije bijela kao prije, evo kako joj u trenu vratiti stari sjaj

Autor: Poslovni.hr , 16. svibanj 2022. u 14:57
Foto: Pixabay

Za neobičan trik potrebna vam je samo jedna stvar

Iako je idealna za ovo toplo i sunčano vrijeme, problem s bijelom odjećom je to što nakon nekoliko pranja ona često više ni ne bude bijela, no postoji jedan jednostavan trik s kojim će opet izgledati kao nova. Chantel Mila, koja se bavi čišćenjem i stiliziranjem, podijelila je iznenađujući trik za koji tvrdi da bijelu boju održava sjajnom, kako prenosi The Sun.

Naime, sve što trebate napraviti je u posudu uliti tople vode, ubaciti svoju bijelu odjeću i jednu – tabletu za zubnu protezu; ona će naime s odjeće skinuti sve mrlje i vratiti joj sjaj…

Ovaj je video oduševio brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su otkrili kako jedva čekaju isprobati njezin trik. “Moram ovo isprobati ali moj dečko prvo mora početi odvajati bijelo rublje pri pranju!”, komentirala je jedna korisnica,a druga je dodala: “Sjajno! Jedva čekam vidjeti rezultate na svojoj odjeći.”

Uz ovaj jednostavan trik Chantel je podijelila još dva savjeta za održavanje odjeće urednom, ali i za lakše snalaženje s brojnim ključevima na privjesku; za jednostavno označavanje ključeva potreban je samo lak za nokte u raznim bojama, a za skidanje mucica s odjeće poslužiti će i žilet ili britvica– s kojima se ‘izbriju’.

Komentirajte prvi

New Report

Close