Čemu služi izbočina na vratima perilice rublja? Ne, nije samo ukras

Autor: Poslovni.hr , 20. rujan 2022. u 11:37
Foto: Unsplash

Amerikanka Rene, tehničarka za popravke kućnih aparata je objasnila na svom TikToku o čemu se radi i potpuno demistificirala ovo ispupčenje na vratima perilica rublja.

Razlog zakrivljenosti vrata perilice rublja s prednjim punjenjem za mnoge je misterij. Amerikanka Rene, tehničarka za popravke kućnih aparata je objasnila na svom TikToku o čemu se radi i potpuno demistificirala ovo ispupčenje na vratima perilica rublja. Rene kaže da postoji koristan razlog zašto vrata ovih perilica za rublje imaju izbočinu okrenutu prema unutra, piše City magazin.

“Nije samo za ukras, vrlo je korisna. Kada imate mašinu s prednjim punjenjem, odjeća se pomiče mnogo više nego što bi se pomicala u onoj s gornjim punjenjem. Dakle, razlog zašto su vrata tako izbočena prema unutra je guranje odjeće natrag u bubanj dok se pere”,objasnila je.

Tako odjeća neće zapeti unutar okvira vrata gdje bi se mogla zaglaviti i oštetiti, dodaje. Njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži su je u komentarima pohvalili jer ih je naučila nešto novo.

“Uvijek sam se to pitao”; “Hvala što ste nam otkrili misteriju”; “Zabavna činjenica koju nisam znao da nisam znao”, pisali su ljudi u komentarima.

Poslove poput tehničara za popravku kućnih aparata mahom obavljaju muškarci, pa je Rene rijetkost u cijeloj industriji, i njezin TikTok kanal postaje jako popularan. Često je pitaju kako je dobila posao tehničara za popravke.

“Kompanija za koju radim je stvarno baš trebala puno tehničara u to vrijeme, tako da su me zaposlili bez iskustva”, rekla je u drugom videu.

Nakon šest mjeseci, završila je obuku i na kraju postala tehničarka. Međutim, ona ne preporučuje svoj nekonvencionalni put. “Preporučila bih da idete u školu za to”, savjetovala je.

Komentirajte prvi

New Report

Close