Styria Hrvatska osvojila 13. nagradu Zlatnog indeksa

Autor: Poslovni.hr , 21. ožujak 2022. u 13:03
Foto. E-student

Neki od projekata koji su zaslužni za osvajanje ove nagrade su Styria: SCOOL Akademija, Hrvatska pamet Hrvatskoj i Školica za novinare

Već dvanaestu godinu zaredom Zlatni Indeks u organizaciji studentske udruge eSTUDENT nagrađuje poduzeća u čak pet kategorija, uz dodjelu Posebne nagrade Povjerenstva.U pitanju je nagrada namijenjena gospodarskoj zajednici za ulaganje, kvalitetu studiranja i stručno usavršavanje studenata. Ovaj projekt studentima omogućuje da zahvale pojedinim poduzećima na njihovom društveno odgovornom poslovanju i angažmanu u akademskoj zajednici.

U svakoj od kategorija nagrađena su po dva poduzeća: jedno u konkurenciji malih i srednjih poduzeća, a drugo u konkurenciji velikih poduzeća. Osim spomenute Posebne nagrade, o tome koje poduzeće zaslužuje dobiti nagradu u prve četiri kategorije (Stipendije, Stručne prakse, Stručna potpora i organiziranje projekata i Ulaganje u studentske udruge i projekte) odlučuje stručno Povjerenstvo sastavljeno od studentskih udruga i zborova.

Styria grupa Hrvatska jedna je od dobitnica ovogodišnjeg Zlatnog indeksa u kategoriji Stručna potpora i organiziranje projekata. Styriji je ovo čak 13. nagrada Zlatnog indeksa do sada, u njenih 12 godina dodjeljivanja.

Neki od projekata koji su zaslužni za osvajanje ove nagrade su Styria: SCOOL Akademija, Hrvatska pamet Hrvatskoj i Školica za novinare. Styria grupa sa svim projektima namijenjenim studentima nastavlja i u 2022. godini. 

Komentirajte prvi

New Report

Close