Novinar, medijski stručnjak, video creator ili marketingaš? Sve to možeš postati prijavom na Styria:SCOOL Akademiju 

Autor: Poslovni.hr , 14. rujan 2021. u 11:38
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

 

U medijima ne rade samo novinari, već cijela mašinerija kreativaca, entuzijasta i stručnjaka u područjima kao što su marketing, prodaja i native oglašavanje, digitalni razvoj, business development, korisnička podrška… 

Kroz Styria:SCOOL Akademiju polaznici uče od najboljih predavača u medijskom svijetu, ali i od ostalih polaznika koji sa sobom donose znanja i iskustva iz različitih područja. 

Interaktivna predavanja i kreativne radionice, rad na projektnom zadatku i praksa unutar Styrijinih tvrtki studentima omogućuje da iz prve ruke dožive poslovni svijet u praksi, ali im pruža priliku da se istaknu u područjima koja ih posebno zanimaju, sve u sklopu Styria:SCOOL Akademije! 

Ove jeseni priliku za sudjelovanje u njenom desetom, jubilarnom izdanju imat će svi polaznici koji se istaknu svojom motivacijom, kreativnošću i sposobnostima kroz selekcijski postupak. 

Studenti će dobiti priliku nadograditi svoje teorijsko znanje s praktičnim iskustvom u rješavanju svakodnevnih poslovnih izazova kroz praktično iskustvo radeći u različitim tvrtkama Styria grupe. 

Akademija počinje 15.10., održava se online i traje sve do sredine prosinca. Predavanja i radionice održavaju se vikendima, dok se job shadowing – dio programa koji se odnosi na praktičan rad s mentorima, odvija radnim danima prema dogovoru. Studentima je posebno zanimljiv i projektni zadatak kojeg rade u timu gdje primjenjuju ono što su naučili s predavanja. 

Sudjelovanje je besplatno, a prijave za novu generaciju otvorene su do 26. rujna. Sve detalji o procesu prijave nalaze se na linku. 

Sve o SCOOL Akademiji, iskustvima bivših polaznika i prošlogodišnjih dobitnika stipendija, predavačima i ostale informacije moguće je pronaći na službenoj stranici Styria:SCOOL Akademije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close