Nakon nove velike akvizicije u Zagorju, Studenac pokreće i suradnju s Infobipom

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2023. u 11:35
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Otkako ga je prije pet godina kupio Enterprise Investors, jedan od najvećih private equity fondova u srednjoj i istočnoj Europi, Studenac je uložio više od 250 milijuna eura u širenje svoje mreže, organski i kroz akvizicije.

Studenac pokrenuo je partnerstvo s globalnom cloud komunikacijskom platformom Infobip kako bi osmislili i implementirali inovativna rješenja za komunikaciju s kupcima koja će pridonijeti povećanju lojalnosti i ubrzati rast tog proximity lanca, piše ICT Business.

Strateško partnerstvo s prvim hrvatskim jednorogom unaprijedit će iskustvo kupaca zahvaljujući korištenju popularnih platformi poput WhatsAppa za komunikaciju sa Studencem. Nudeći nove načine povezivanja s brendom, kao što je informacija o lokaciji najbliže trgovine, novi će kanal komunikacije pomoći Studencu u pružanju još boljeg iskustva kupovine i odgovaranju na rastuća očekivanja kupaca za bržom i lakšom interakcijom. Infobip će zauzvrat dobiti uvid u potrebe lanaca s proximity formatom, pomažući mu u razvoju proizvoda i usluga za druga tržišta.

Otkako ga je prije pet godina kupio Enterprise Investors, jedan od najvećih private equity fondova u srednjoj i istočnoj Europi, Studenac je uložio više od 250 milijuna eura u širenje svoje mreže, organski i kroz akvizicije. Tvrtka danas ima oko 1100 trgovina, a ove godine planira otvoriti trgovine na 120 novih lokacija. Povećat će tempo organskog širenja i akvizicija u nadolazećim godinama, dosežući više od 2000 trgovina 2025. godine, poručuju iz Studenca.

Komentirajte prvi

New Report

Close