GreenChem Holding B.V. širi svoje AdBlue® poslovanje i na regionalno tržište

Autor: Poslovni.hr , 05. rujan 2023. u 11:21
Foto: Dean Duboković

Ova akvizicija predstavlja veliku prekretnicu za čitavu regiju.

GreenChem Holding B.V. kao vodeći proizvođač i distributer AdBlue®-a u Europi, objavio je da je postigao dogovor o preuzimanju slovenske tvrtke Promos d.o.o., tvrtke koja je dosad distribuirala AdBlue® primarno na području Slovenije, ali i u ostatku regije. Sklapanjem ovog ugovora proširit će se doseg GreenChem Holding B.V.-a na sve zemlje zapadnog Balkana te će time distribucija AdBlue®-a biti rasprostranjena u cijeloj regiji.

“Zadovoljstvo nam je objaviti da tvrtka Promos d.o.o. postaje dio GreenChem Holding B.V.-a.” poručio je g. Edo Sose – direktor regije Adriatic. “Ovom akvizicijom i dolaskom vodeće europske tvrtke za distribuciju AdBlue®-a proširit će se djelovanje tvrtke GreenChem Adriatic d.o.o. na tržištima u cijeloj regiji te će tržište dobiti lidera u distribuciji AdBlue®-a. Zahvaljujući ovom partnerstvu klijenti mogu očekivati ​​široku paletu kvalitetnih proizvoda i pratećih usluga u skoroj budućnosti.”

Komentirajući sklopljeni dogovor, generalni direktor GreenChem Holding B.V.-a – g. Guy Flochlay rekao je: “Vrlo smo uzbuđeni što smo dovršili ovu akviziciju koja će se odlično uklopiti u našu postojeću mrežu podružnica i distribucijskih kanala u Europi.”

Akvizicija tvrtke Promos d.o.o. nije samo strateški potez za GreenChem Holding B.V., već signalizira i njihovu predanost da kroz vlastitu mrežu pružaju cjelovita rješenja koje stavljaju klijenta na prvo mjesto.

Predstavnik tvrtke Promos d.o.o., g. Primož Bedenk – generalni direktor, rekao je o preuzimanju: “Od 2007. godine Promos d.o.o. je bio službeni distributer AdBlue®-a za GreenChem Holding B.V. stoga smo iznimno uzbuđeni zbog akvizicije s tako renomiranom tvrtkom te onoga što tržištu donosi budućnost.”

Ova akvizicija predstavlja veliku prekretnicu za čitavu regiju jer će tvrtka GreenChem Adriatic d.o.o. postati vodeći distributer AdBlue®-a u zemljama zapadnog Balkana te će svojim klijentima pružiti iznimnu korisničku uslugu, vrhunska logistička rješenja, a sve po konkurentnim cijenama.

Komentirajte prvi

New Report

Close