FOTO: Poznati splitski hotel dočekuje sezonu u novom ruhu, uloženo je više od 5 milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 19. travanj 2021. u 11:00
FOTO: Le Meridien Lav Split

Ovo je tek prva faza obnove splitskog resorta od ukupno tri, koje će uključiti obnovu svih smještajnih kapaciteta, modernizaciju i proširenje marine u sklopu samog resorta.

Splitski resort Le Meridien Lav, jedini hotelski resort s pet zvjezdica na splitskom području, potvrdio je kako se na krizu treba gledati kao na priliku, te sezonu dočekuje s obnovljenih 180 soba u dva hotelska bloka te javnim hotelskim prostorijama – predvorjem, recepcijom, hotelskim barom u predvorju, kao i samim ulazom u hotel – u što je dosad uloženo 5 milijuna i 150 tisuća eura. Ovo je tek prva faza obnove splitskog resorta od ukupno tri, koje će uključiti obnovu svih smještajnih kapaciteta, modernizaciju i proširenje marine u sklopu samog resorta, dodatno uređenje plaža, kao i poslovnih prostorija u samoj marini, a što bi trebalo biti finalizirano do ljeta 2022. godine.

FOTO: Le Meridien Lav Split

„Ponosan sam na činjenicu da unatoč novim vremenima punima izazova mi pratimo svoj poslovni i investicijski plan. U Lavu na izazove gledamo s jako velikim entuzijazmom, stoga smo ovaj ‘tihi’ period iskoristili za prvi dio obnove hotela. Mnogima će se ovo ulaganje učiniti neobičnim potezom u ovom trenutku, no upravo ovo najbolje pokazuje koliko vjerujemo u svoj resort i destinaciju”, izjavio je Arnoud Zaalberg, generalni direktor Le Meridien Lava.

FOTO: Le Meridien Lav Split

Ova investicija nastavak je ulaganja u Le Meridian Lav, koje je počelo 2019. godine obnovom RE:CUPERA spa & wellness centra u vrijednosti nešto većoj od 2 milijuna eura, a uz trenutačnu obnovu u smještajne i javne kapacitete dosad je više od dva milijuna kuna uloženo i u kongresni sadržaj – točnije obnovu kongresnih dvorana i soba za sastanke, potpunu obnovu teniskog centra te otvorenje novih restorana i barova.

Komentirajte prvi

New Report

Close