FOTO: Burger King planira otvoriti 15 novih restorana na području Hrvatske

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2017. u 11:25
Foto: Press

Splitska ujedno je i prva u vlasništvu franšize Kraljevi Restorani iza koje stoji Australac hrvatskog podrijetla, gospodin Mark Ivančić, koji restorane ima već više od 20 godina.

Otvaranjem poslovnice u Splitu BURGER KING® započinje novo poglavlje u Hrvatskoj kojim najavljuje veliku ekspanziju na našem tržištu. Prva BURGER KING® poslovnica u Hrvatskoj otvorena je 2014. na odmorištu Draganić-jug na autocesti A1, a godinu dana kasnije otvorena je i poslovnica u zagrebačkom Arena Centru, obje u vlasništvu tvrtke Marche. Splitska poslovnica označava početak daljnjeg razvoja ovog popularnog fast food lanca.

U iduće tri godine vlasnik BURGER KING® franšize za Hrvatsku, tvrtka Kraljevi Restorani, kao nositelj razvojne franšize, planira otvoriti 15 poslovnica i to na više lokacija u većim hrvatskim gradovima.

Splitska ujedno je i prva u vlasništvu franšize Kraljevi Restorani iza koje stoji Australac hrvatskog podrijetla, gospodin Mark Ivančić, koji restorane ima već više od 20 godina. U Australiji u svom vlasništvu ima nekoliko poslovnica koje posluju po BURGER KING® standardu kao i nekoliko restorana poznatog američkog lanca Outback Steakhouse. Tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o. nositelj je franšize za BURGER KING®, a u Hrvatskoj je stekla pravo za razvoj i otvaranje svih budućih BURGER KING® objekata.

Komentirajte prvi

New Report

Close