Nije se obeshrabrio: Usred koronakrize pokrenuo je biznis i – uspio

Autor: Poslovni.hr , 27. svibanj 2020. u 09:21
Foto: Davor Javorović / Pixsell

Vukovarski poduzetnik nije se obeshrabrio. 

Rješenje da može otvoriti svoj objekt vlasnik ugostiteljskog obrta Krešimir Grubišić dobio je samo nekoliko sati prije nego što će se cijela Hrvatska zatvoriti, piše Dnevnik.hr.

“U taj biznis krenuo sam onaj dan kad je navečer u 6 sati proglašena korona i da ugostiteljski objekti ne mogu više raditi, a ja sam to popodne dobio rješenje za rad”, kaže Krešimir Grubišić, vlasnik ugostiteljskog objekta.

Zatvoren i prije otvorenja, ovaj vukovarski poduzetnik nije se obeshrabrio. Radio je dostavu, a s popuštanjem mjera otvorio je i vrata i nova radna mjesta. Marko je jedan od 10 zaposlenih.

“Jučer sam počeo raditi. Evo, danas drugi dan. Prezadovoljan sam, zasad sam prezadovoljan”, kaže kuhar Marko Marinković.

U vrijeme kad se Hrvatska našla u još jednoj gospodarskoj krizi, Krešimir je zaključio investiciju od četiri i pol milijuna kuna vlastitog novca i kredita. Iako je poslovao i na Jadranu, novac je uložio u ugostiteljski objekt sa sobama u Vukovaru.

“Mislim da Vukovar ima puno perspektive. Vratio sam se u Vukovar prije 20 godina i mislim da ima budućnosti. Lijep je grad, samo treba ljudima dati posao”, kaže Grubišić.

Komentirajte prvi

New Report

Close