Restoran brze hrane "Chevap Rolls" u zagrebačkoj Gajevoj otvoren je tek mjesec i pol, a pozitivne kritike stižu čak i od stranih turista kojih je u Zagrebu sve više. Za mnoge neobičan gastronomski spoj palačinki i ćevapa donio je novost na zagrebačku gastro scenu, a iza svega stoji suradnja mlade zagrebačke poduzetnice Martine Županić i Ive Pehar, pobjednice MasterChefa.
– Reakcije su iznimno pozitivne što nas zapravo najviše veseli. Otvoreni smo skoro mjesec i pol i još uvijek je interes javnosti je još uvijek iznimno velik. Ono što nas veseli svaki dan je sve veći broj stalnih mušterija, rekla nam je na početku razgovora Martina Županić koja se prisjetila i samih početaka.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.O moj Bože, koje budale!?
Bravo cure !
Nezaposleni neradnoci , vidite da se može.
Očekujem da će sljedeće biti Srdela-Palačinke i Piza-Palačinke sa kuhanim krumpirom.
Up !
Uključite se u raspravu