Žena iz Njemačke otišla na frizuru u Hrvatsku pa se šokirala cijenom: ‘Bilo mi je neugodno’

Autor: Poslovni.hr , 31. prosinac 2023. u 08:25
FOTO: Pixabay

Mnogi Hrvati koji žive izvan zemlje bili su uvjereni kako je cijena frizerskih usluga u Hrvatskoj bila značajno niža nego u Njemačkoj.

No, posljednjih mjeseci i to se promijenilo. Dobar primjer je jedna 34-godišnja Hrvatica koja je iz Stuttgarta za božićne blagdane stigla u Zadar i iskoristila dolazak kako bi otišla frizerki. Željela je napraviti pramenove, a onda se šokirala kad joj je frizerka rekla cijenu – 265 eura, prenosi Fenix magazin.

“Bila sam šokirana, ali poznajem tu frizerku već godinama i bilo mi je neugodno otkazati termin pa sam otišla kod nje. Rekla mi je da će cijeli tretman trajati oko 6 sati, i to zbog toga jer će mi staviti neke preparate koje štite kosu”, rekla je 34-godišnjakinja iz Stuttgarta, koja nije htjela navoditi ime frizerskog salona zbog dugogodišnjeg poznanstva s frizerkom.

Ali, kaže, to zadnji put da uzima termin kod frizera, a da se prethodno nije informirala o cijeni. Usporedbe radi, cijene pramenova na dugu kosu u Njemačkoj se kreću od 100 pa do 150 eura.

Slučaj u Zadru može biti i iznimka, jer u nekim frizerskim salonima cijena tretmana kose s pramenovima se kreće između 60 i 100 eura.

U svakom slučaju, bolje je prethodno provjeriti cijenu nego se kasnije šokirati.

Komentari (1)
Pogledajte sve

To je to, cijene usluga se izjednacavaju. Sad ce se konacno ljudi poceti vracati svojoj domovini.

New Report

Close