Zagreb dobio auto show za profesionalce, izlagalo 90 vodećih brendova

Autor: Mladen Miletić , 17. travanj 2024. u 07:00
Ilija Tokić i Ivan Šantorić ispred izložbenog prostora na ZV-u/Petar Santini

Održan EXPO Tools of the Future, najveći regionalni automobilski aftermarket za servisere i mehaničare.

Tokić i Bartog EXPO “Tools of the Future” 2024, najveći regionalni sajam automobilskog aftermarketa za sve servise i mehaničare u Hrvatskoj i Sloveniji, okupio je na Zagrebačkom velesajmu više od 6000 profesionalaca vezanih uz autoindustriju.

Novi zagrebački “auto show za profesionalce”. Ovo jedinstveno događanje na više od 6500 četvornih metara izložbenog prostora okupilo je više od 120 izlagača, među kojima je čak 90 vodećih brendova automobilskog aftermarketa.

Više od 300.000 artikala
Serviseri iz Hrvatske i Slovenije imali su prilike upoznati se s ponudom novoga asortimanom i čuti iskustva izravno od dobavljača, a posjetitelji su u nagradnoj igri dobili priliku i osvojiti nagrade vrijedne više od 20.000 eura.

“Kroz međunarodni poslovni sajam željeli smo pokazati partnerima i kupcima kako živimo naše temeljene vrijednosti. Vjerujem da smo dokazali kako je Tokić Grupa ključna spona u prijenosu znanja, tehnologije te očuvanja voznog parka”, istaknuo je vlasnik i osnivač Ilija Tokić.

Sajam je ponudio odgovore i na izazove vezane uz elektrifikaciju voznog parka i automatizaciju, kako vožnje tako i poslovanja. Vidjelo se to na štandu TEC-edukacijskog centra, a onda i prostoru ACC-servisne mreže pod kapom Tokića.

“Regionalni sajam ogledalo je onoga što živimo čitavu godinu, kroz našu mrežu od 130 poslovnica u Hrvatskoj i Sloveniji. Nove tehnologije i trendovi nikoga ne čekaju, ali zahtijevaju čvrste i stabilne partnere koji će iznijeti tranziciju do krajnjeg korisnika.

Tehnologiju trebamo integrirati u društvo uz edukaciju i dodanu vrijednost. To je naša odgovornost i to smo pokazali na sajmu”, kazao je Ivan Šantorić, predsjednik uprave Tokić Grupe.

U asortimanu Tokić Grupe ukupno je više od 300.000 artikala, dostupan je kroz 130 Tokić i Bartog poslovnica, kao i u online trgovini, a na sajmu je dostavljena i široka ponuda guma za sve vrste vozila, kao i cjelovit asortiman gospodarskog, industrijskog i agro programa.

Gala večera i party
Kroz sajamsku prezentaciju “Tools of the Future” Tokići su pokazali predanost kontinuiranim rastu i razvoju poslovanja kroz stvaranje dodane vrijednosti i ulaganja u zaposlenike. Ogleda se to i kroz angažman u organizaciji natjecanja mladih strukovnih škola u Hrvatskoj i Sloveniji, ali i kroz sponzorstvo mladih sportaša i humanitarnih inicijativa.

Nakon što je otvoren uz ekskluzivnu gala večeru svjetskih dobavljača, EXPO “Tools Of The Future” zaključen je zajedničkim partijem više tisuća svih prisutnih servisera i dobavljača, zajedno sa zaposlenicima Tokića i Bartoga.

Komentirajte prvi

New Report

Close