VIDEO: Splitski planinari prošetali po staklenoj “nebeskoj šetnici” na visini od 1228 metara

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2020. u 11:09
Facebook

Gradnja staklenog vidikovca dio je projekta naziva ‘Novi Adrion – Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo’.

Iako vidikovac  na visini od 1228 metara,’Skywalk’ na Biokovu još uvijek nije otvoren, ali su staklenom ‘nebeskom šetnicom’ smještenom na predjelu Ravna vlaška prošetali splitski planinari koji su se danas tu zatekli, javlja Dalmatinski portal.

Vidikovac u obliku potkove ‘Skywalk Ravna Vlaška’ trebao bi biti završen do proljeća 2020. godine, dakle uskoro, a nalazi se na Biokovu. Staklena šetnica nad ponorom biti će velika atrakcija i privući još više posjetitelja u taj Park prirode.

Gradnja staklenog vidikovca dio je projekta naziva ‘Novi Adrion – Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo’.

– Projekt se financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014 – 2020 na temelju potpisanog ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava potpisanog 04. travnja 2018. godine. Partneri na projektu su Javna ustanova Makarska razvojna agencija ‘MARA’ i Hrvatska gorska služba spašavanja – HGSS, koji sudjeluju u provedbi – objasnili su u Parku prirode Biokovo.

Komentirajte prvi

New Report

Close