Sa 7000 zaposlenika postali su hrvatski rekorder u zapošljavanju u turizmu

Autor: Marta Duić , 29. srpanj 2019. u 14:09
Zaposlenici Valamara dobit će i božićnicu

Zaposlenici će u kolovozu dobiti i nagradu za uspješno odrađen prvi dio sezone u neto iznosu od 500 kuna.

Valamar Riviera zaposlila je 7000-tog radnika čime je potvrdila status najveće turističke kompanije i najboljeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj.

˝Naši djelatnici vrijedno odrađuju sezonu koja je ušla u sam vrhunac. U 34 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta dnevno se brinemo o 58.000 gostiju. I dalje ćemo nastojati unapređivati uvjete za naše zaposlenike kako bi opravdali titulu najboljeg poslodavca u turizmu i bili dobar primjer ostalim kompanijama˝,poručuje Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

Zaposlenici će u kolovozu dobiti i nagradu za uspješno odrađen prvi dio sezone u nto iznosu od 500 kuna svim zaposlenicima na neodređeno i određeno vrijeme koji će biti u radnom odnosu na dan 31. srpnja te će kroz srpanj raditi najmanje pola mjeseca.

Učenicima i studentima koji će tijekom srpnja također raditi najmanje dva tjedna, isplatit će se nagrada u neto iznosu od 300 kuna.  Inače, Valamar zaposlenicima jamči minimalna neto primanja u iznosu od 5000 kn do 7500 kuna za puni mjesečni fond sati kao i 13. plaću u iznosu od 5000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji će u 2019. raditi najmanje deset mjeseci.

Uz to ove će godine isplatiti i božićnicu u neto iznosu od 2000 kuna, a zaposlenike s ugovorom na određeno nagradom za sezonski posao u neto iznosu od 700 do 1500 kuna ovisno o broju odrađenih sati. 

Komentirajte prvi

New Report

Close