U Stožeru ogorčeni: ‘Ovo u Zadru je katastrofa’

Autor: Poslovni.hr , 22. lipanj 2020. u 11:57
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Odgovornost je na organizatoru. Uputa HZJZ-a je bila da se turnir može održati, ali uz uvjet da 30 posto gledališta bude prazno, moze se čuti neslužbeno iz Stožera…

U Stožeru su, kako neslužbeno doznaju 24 sata, ogorčeni organizacijom turnira u Zadru. Ministar Beroš je na putu dolje, kako bi izvidio situaciju.

– To u Zadru nipošto nije smjelo tako izgledati, i odgovornost je na organizatoru. Uputa HZJZ-a je bila da se turnir moze održati, ali uz uvjet da 30 posto gledališta bude prazno, moze se čuti neslužbeno iz Stožera. Za košarkaške utakmice, kažu, odobrenje nije niti zatraženo od HZJZ-a.

– Ovo je katastrofa, dodaju u Stožeru.

Na pitanje zašto srbijanski tenisači i ostala ekipa nisu testirani po ulasku u Hrvatsku, odgovaraju kako nije bilo potrebe za tim. Nitko tko ulazi iz BiH ili Srbije s opravdanim razlogom, a nema simptoma, ne testira se, kažu.

Zasad se i dalje samo razmišlja o obveznom nošenju maski u javnom prijevozu i javnim zatvorenim prostorima, može se čuti. Do daljnjega te obaveze još neće biti, kao ni naplaćivanja kazni za nenošenje.

Komentirajte prvi

New Report

Close