U Hrvatskoj otvoren novi McDonald’s, posjetitelje će privlačiti najmodernijim tehnologijama

Autor: Poslovni.hr , 18. studeni 2019. u 15:20
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Posjetitelje će privlačiti najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Experience of the Future čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje i priprema hrane tek nakon zaprimanja narudžbe.

McDonald's je u zagrebačkom Buzinu otvorio svoj 31. restoran u Hrvatskoj, a među prvima ga je posjetio veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, Robert W. Kohorst. 

Usklađen s novim standardima vizualnog identiteta, u McDonald'su Buzin gosti mogu uživati u nadaleko poznatim ukusnim burgerima te drugim slasnim zalogajima. Restoran sadrži McCafé kutak u kojem gosti mogu uživati u finoj 100% Arabica kavi ili kolačima, a zasigurno će vrlo brzo postati i omiljeni izbor za kvalitetan doručak. 

– Izuzetno nam je drago što Zagrepčanima možemo ponuditi još jedan McDonald’s restoran u kojem će  uz dobre zalogaje stvarati dobre uspomene, te što je otvorenje McDonald’sa Buzin još jedan pokazatelj da  uspješno nastavljamo sa svojim razvojem i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu te otvaranjem novih radnih mjesta,  izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska. 

Novootvoreni McDonald's, inače 31. po redu u Hrvatskoj, posjetitelje privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Experience of the Future čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje i priprema hrane tek nakon zaprimanja narudžbe. 

McDonald's Buzin samostojeći je restoran odmah uz Supernova centar Buzin.  Laka pristupačnost McDriveu privući će brojne goste koji traže praktičnost, a za sve one koji s nestrpljenjem očekuju dostavu u tom dijelu grada, dobra je vijest da i ona kreće za koji dan u suradnji s partnerima Glovo i PauzaGO. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Prevedeno – cilj je eliminirati radnike.

Mek Drek

Pravljenje hrane tek nakon narudžbe? Pa to rade restorani već 100 godina Izgleda Mc je prošao puni krug i vraća se na početak

New Report

Close