U Hrvatskoj i danas raste broj zaraženih: Koronavirus se probio u Gradsku upravu, na snazi nove mjere

Autor: Poslovni.hr/Hina , 26. srpanj 2020. u 11:17
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Vukovarsko-srijemska županija javlja kako imaju 15 novih slučajeva.

Nakon što je nedavno koronavirus potvrđen kod sudionika sjednice bjelovarskog Gradskog vijeća, u nedjelju je zabilježen novi slučaj zaraze osobe zaposlene u Gradskoj upravi koja je bila na toj sjednici te se stoga nalazila u samoizolaciji.

Zbog toga su iz Gradske uprave najavili da od ponedjeljka uvode nove zaštitne mjere.

Građane koji trebaju obaviti bilo što u Gradskoj upravi, a nije nužno da dolaze osobno pozivaju da prvo nazovu na broj telefona (043) 622 000 ili pak da pošalju mail na jedan od gradskih mailova koji se nalaze na internetskim stranicama Grada Bjelovara, nakon čega će biti upućeni djelatniku zaduženom za određeno područje.

Dolaze li ipak osobno trebaju se obratiti zaštitaru na ulazu koji će ih potom uputiti u daljnje postupanje.

Gradska blagajna bit će zatvorena do daljnjega, a o svim promjenama Gradska će uprava obavještavati putem medija, gradskih internetskih stranica i društvenih mreža.

Važno je da svi ostanemo odgovorni i pridržavamo se svih mjera i odluka nacionalnog Stožera civilne zaštite kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje, stoji u priopćenju.

Vukovarsko-srijemska županija javlja kako imaju 15 novih slučajeva. Kako javljaju iz istarskog Stožera civilne zaštite, tijekom protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 161 uzoraka briseva na COVID-19, od kojih je 10 pozitivnih. U Gradu Zagrebu u protekla 24 sata obavljeno je 336 testiranja i zabilježeno 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je u nedjelju Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Neka više u uđe u Sabor i neki ih sve poroka … o bože mi oprosti, svašta čovjeku padne na pamet.

New Report

Close