Todorić: Od nastanka naše države Agrokor daje podršku sportu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 23. prosinac 2013. u 13:29
Photo: Robert Anic/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez (HNS) i najpoznatiji hrvatski koncern Agrokor potpisali su danas u Zagrebu ugovor o sponzorstvu.

Hrvatski nogometni savez (HNS) i najpoznatiji hrvatski koncern Agrokor potpisali su danas u Zagrebu ugovor o sponzorstvu.

"Ovim ugovorom spojili smo dvije svjetski priznate organizacije, jer Agrokor na gospodarskom, a hrvatska nogometna reprezentacija na sportskom polju ostvaruju vrhunske rezultate pa je i logično da nas oni prate i u Brazilu, kao što su od početka stvaranja naše države bili uz HNS", rekao je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Dugogodišnju uspješnu suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom Agrokor je započeo 2007. godine, a sponzoriranje sporta dio je dugoročne strategije Agrokora čiji su mnogi brendovi usko vezani uz najpopularnije sportove u Hrvatskoj.

"Od nastanka naše države Agrokor daje podršku sportu jer je to dio dugoročne strategije društveno odgovornih aktivnosti Agrokora. Mi smo uvijek podržavali razvoj mladih potencijala, kako u poslovnom svijetu tako i u sportu. Plasman na Svjetsko prvenstvo veliki je uspjeh i važna promocija hrvatskog sporta i države vrijedan pažnje i divljenja. Ne treba dečke sada opterećivati rezultatima iz Francuske, ali sam uvjeren da će izbornik Niko Kovač posložiti momčad koja će biti dostojan suparnik domaćinu u utakmici koju će na otvaranju svjetskog prvenstva gledati dvije miljarde ljudi", izjavio je predsjednik Agrokor koncerna Ivica Todorić.

Todorić je kazao da sadašnjih 40. 000 zaposlenih u Agrokor mogu napuniti bilo koji stadion u Hrvatskoj, ali da se koncern i dalje planira širiti pa će zaposlenici ove kompanije uskoro moći napuniti i "brazilske stadione".

Zamoljen da komentira rad Vlade na polovini mandata Todorić je rekao.

"Sada nije ni vrijeme ni mjesto da se bavimo time. Okupili smo se da u Božićnom ozračju damo podršku izborniku Niki Kovaču i njegovim odabranicima, a vjerujem da tako razmišljaju i svi ministri u našoj Vladi", kazao je Todorić.

Komentirajte prvi

New Report

Close