Dok proizvodnja traje on ne zna za predah, a kada završi s njom odmah se zaputi na golf, bilo trenirati ili igrati, otkriva najpoznatiji hrvatski proizvođač slavonskog kulina Tomislav Galović s kojim smo razgovarali baš uoči odlaska na jednu inozemnu golf destinaciju.
Do listopada i novog početka proizvodnje, priča Galović, ne želi samo sjediti po cijele dane, a golf je, uostalom, i odličan medij za promoviranje kulina i upoznavanja mogućih kupaca, posebno u Sloveniji, Austriji i Italiji.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Ne formira samo pdv cijenu. Interesantno je kako se nasi ljudi “ulove” za neku stavku i istu peglaju do iznemoglosti. A ste je recimo sa lokacijom, koja je u Becu najmanje duplo skuplja nego bilo gdje u Zagrebu. A radna snaga? I ona je 2-3 puta skuplja nego bilo gdje u Hrvatskoj. A kako stoji sa rezijskim troskovima? I oni su najmanje dva puta visi nego bilo gdje u Hrvatskoj? I sad dolazimo do toga, kako ce uopce trziste prihvatiti kulin, ako izuzmemo Balkance, koji zive u Becu i okolini. Tko jos na Zapadu jede masno, slano, papreno… u velikim kolicinama? Ja osobno taj kulin sam jedanput probao i nikad vise.
Šta da napišem?čovjek zna i trudi se[emo_palacg]uspjeh nije zagarantovan![emo_cool]
Uključite se u raspravu