Raspisan Javni natječaj za zakup prostora u prizemlju jednog od paviljona na Zagrebačkom velesajmu

Autor: Poslovni.hr , 10. lipanj 2022. u 09:06
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Cilj i svrha raspisivanja Javnog natječaja je stvaranje bogate ponude maloprodaje na vrhunskoj i odavno poznatoj lokaciji, a koja će biti na radost i usluzi svim građanima

Zagrebački velesajam d.o.o., s datumom 09. lipnja 2022. godine, raspisao je Javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za zakup poslovnih prostora za prizemlje paviljona 12, prostora namijenjenog maloprodaji.

Cilj i svrha raspisivanja Javnog natječaja je stvaranje bogate ponude maloprodaje na vrhunskoj i odavno poznatoj lokaciji, a koja će biti na radost i usluzi svim građanima grada Zagreba.

Ponude se prikupljaju za 24 prostora u prizemlju Paviljona 12, ukupne površine 3.672 četvornih metara prostora, a koje odlikuje izvrsna prometna povezanost i mreža javnog prijevoza te veliki broj parkirnih mjesta za osobne automobile.

Uz postojeće sadržaje maloprodaje renomiranih brandova te iznimnoj ugostiteljskoj ponudi, redizajnom prostora i ponude u Paviljonu 12, proširit će se kupovni asortiman i dodatno osnažiti potencijal lokacije.

Svi zainteresirani pisane ponude prema objavljenom Javnom natječaju mogu dostaviti najkasnije do 29. lipnja 2022. godine do 09.30 sati. Više na poveznici. 

Zagrebački velesajam d.o.o. javne natječaje za zakup poslovnih prostora, provodi sukladno Zakonu o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora. Društvo definira namjenu korištenja prostora kao i uvjet da predviđeni sadržaj mora biti kompatibilan s ostalim sadržajima koji djeluju na prostoru Zagrebačkog velesajma.

Komentirajte prvi

New Report

Close