PSŠ uvela stambenu štednju uz osiguranje

Autor: Agencija VLM , 02. prosinac 2013. u 16:10
Thinkstock

Zamrzavanju poticaja stambene štedionice “dovijaju” se novim proizvodima; Prva stambena štedionica zajedno s Allianzom kreirala je proizvod Duo Protekt PSŠ

Na "zamrzavanje" poticaja na godinu dana, mjeru koju je uvela hrvatska Vlada, Prva stambena štedionica odgovorila je uvođenjem novog proizvoda; kombinacijom stambene štednje i osiguranja od nezgode, u suradnji s Allianzom.

Mogu ga ugovoriti postojeći i novi klijenti, a pokriva smrtne posljedice uslijed nezgode i prometne nesreće ili bolesti te dnevnu naknadu za boravak u bolnici i lom kostiju. Trajanje osiguranja vremenski se podudara s rokom trajanja štednje, a osigurani iznos jednak je ugovorenom iznosu štednje. Polica osiguranja vrijedi dok se plaća premija osiguranja, odnosno do dospijeća stambene štednje.

Prekine li klijent kojim slučajem osiguranje, to ni na koji način ne utječe na stambenu štednju. Uz najčešći ciljani iznos petogodišnje stambene štednje, 10 tisuća eura, mjesečna premija osiguranja plaća se u visini protuvrijednosti tri eura mjesečno.

Komentirajte prvi

New Report

Close