Poznata lica koja ćete gledati u novom sazivu Sabora: Raspudići, Drele…

Autor: Poslovni.hr , 06. srpanj 2020. u 07:47
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U osmoj izbornoj jedinici, uz HDZ i SDP, ulaze Katarina Peović iz Radničke fronte i vjeroučitelj Marin Miletić na listi Mosta.

U prvoj izbornoj jedinici to su svakako Marija Selak Raspudić koja je bila vodeća na listi Mosta u ovoj izbornoj jedinici. Bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i članica Stranke s imenom i prezimenom, Dalija Orešković, također ulazi u Sabor.

U drugoj izbornoj jedinici, uz pjevača i bivšeg predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru, ulazi i Nino Raspudić. U Sabor je s liste Možemo! ušao i glumac Vilim Matula.

Nositelj Škorine liste, Davor Dretar Drele također ulazi u Sabor, kao i Škorina sestra Vesna Vučemilović, nositeljica u četvrtoj izbornoj jedinici. Iz pete izborne jedinice sa Škorine liste u Sabor će i Željko Sačić te Stjepo Bartulica, piše N1.

U sedmoj izbornoj jedinici ulazi Rada Borić, koja je imala 0,5 posto više preferencijalnih glasova od Mile Kekina. Iz ove izborne jedinice Domovinski pokret zastupat će Ante Prkačin, a Zvonimir Troskot ulazi u ovoj jedinici na listi Mosta.

U osmoj izbornoj jedinici, uz HDZ i SDP, ulaze Katarina Peović iz Radničke fronte i vjeroučitelj Marin Miletić na listi Mosta.

Iz devete izborne jedinice u Sabor je izabrana Karolina Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta, a u desetoj izbornoj jedinici je, ako ne dođe do nove promjene, ušla i Marijana Puljak.

Komentirajte prvi

New Report

Close