IMB Nekretnine renomirana je dubrovačka tvrtka koja postiže zavidne rezultate u poslovanju s nekretninama

Autor: Marta Duić , 21. listopad 2015. u 09:49
Foto: IMB nekretnine

IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik posebno je prepoznatljiva tvrtka po svom profesionalnom i odgovornom načinu poslovanja i ponosni je višegodišnji dobitnik priznanja bonitetne izvrsnosti.

IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik renomirana je dubrovačka tvrtka koja postiže zavidne rezultate u poslovanju s nekretninama, posebno je poznata po svom profesionalnom i odgovornom načinu rada i višegodišnji je ponosni dobitnik certifikata bonitetne izvrsnosti.  Više o IMB Nekretnine Dubrovnik možete pogledati ovdje 

Ukratko predstavite svoje poduzeće (kada je osnovano, čime se bavite, kakvo je trenutno stanje po pitanju zaposlenih, kako se kretao rast poduzeća, na kojim tržištima poslujete i sl.) 

IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik uspješna je tvrtka u obiteljskom privatnom vlasništvu, osnovana 1993. god., zadnjih desetak godina uže specijalizirana za poslovanje nekretninama i poslovno savjetovanje. Kao vodeća agencija za posredovanje u prometu nekretnina na dubrovačkom području, visokih standarda u prodaji luksuznih nekretnina , djelatni smo u svim oblicima poslovanja nekretninama, što uključuje niz radnji koje iziskuju stručnost u područjima zemljišnoknjižnog prava, oporezivanja nekretnina, građevinsko-tehničke regulative, financijskog sustava, marketinga i poslovnog komuniciranja, uz pruženu cjelovitu pravnu podršku našim cijenjenim klijentima.

Moje ime je Nada Burum, direktorica sam i članica uprave, vodim tvrtku IMB Nekretnine d.o.o. od osnutka do danas. Uz uspješan i stručan tim od 5 zaposlenih te još nekoliko vanjskih suradnika postižemo zavidne rezultate u poslovanju nekretninama na zadovoljstvo naše i naših dragih klijenata.

Što za vas znači činjenica da je vaše poduzeća postalo nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti za ovu godinu? 

Višegodišnji smo dobitnici međunarodno priznatog Certifikata bonitetne izvrsnosti, jednog od certifikata kojima se definira kvaliteta poslovanja tvrtke, što govori da ispunjavamo najviše europske poslovne standarde. Dobitnici smo više priznanja za svoje poslovanje, što svjedoči o tome da se naša tvrtka izdigla  u sam vrh vodećih tvrtki u Republici Hrvatskoj. Između ostaloga, to je i potvrda o uspješnosti našeg osobnog rada i zajedničkog rada tvrtke, zbog čega nam je posebno draga te nas motivira za daljnji neprestani rad i usavršavanje.

 Kako dolazite do novih kupaca i poslovnih partnera te kakve su reakcije na činjenicu da posjedujete Certifikat bonitetne izvrsnosti? 

Činjenica da smo dobitnici Certifikata bonitetne izvrsnosti kod naših klijenata rezultira osjećajem sigurnosti i pouzdanja u posao koji su nam povjerili, što je nama zapravo najvažnije. Svojim poštenim pristupom i neumornim zalaganjem u korist naših klijenata redovito dobivamo njihovo povjerenje i poštovanje, zbog čega i najveći broj naših klijenata dolazi po preporuci. Činjenica da smo u 5% najboljih tvrtki u Hrvatskoj svjedoči i tomu da smo izvrsni suradnici našim poslovnim partnerima.

 Čime smatrate da ste zavrijedili poštovanje svojih klijenata i partnera? 

Posebno smo prepoznatljivi po svom profesionalnom i odgovornom načinu poslovanja te pozitivnom pristupu problemima i maksimalnom angažmanu.  Naša želja je dobrom organizacijom i individualnim pristupom klijentu učiniti što ugodnijim posao u vezi s kupnjom ili prodajom nekretnina. Svjetsko tržište sve više prepoznaje problem partikularnog pristupa rješavanju poslovnih zadataka. Stoga agencija mora ponuditi cjelovito rješenje – od preuzimanja posla do završetka, što često obuhvaća i obujam posla koji je nominalno izvan zadane norme. U to smo se uvjerili kroz naše dugogodišnje iskustvo, a naš su pristup prepoznali i klijenti koji svoje povjerenje u kupnji i prodaji nekretnina daju upravo našoj tvrtki.

Što biste istaknuli kao vaš najveći poslovni uspjeh? 

Naš uspjeh je to što nam najviše novih klijenata dolazi upravo po preporuci dosadašnjih zadovoljnih klijenata. Stoga ne samo da smo opstali na tržištu kroz ovo teško recesijsko razdoblje, nego smo i proširili naše poslovanje. Uz veći obujam posla i više preuzetih obaveza, ipak nikad nismo izgubili na našoj temeljitosti, dosljednosti i ispunjavanju svojih obaveza prema državi koju volimo, pa tako od početka rada 1993. pa sve do danas nikad nismo ni dana zakasnili s plaćanjem pdv-a, poreza, doprinosa, kao ni s plaćama i beneficijama našim zaposlenicima. Također nikad nismo doveli u pitanje naš integritet i visoke moralne i poslovne vrijednosti koje cijenimo i u skladu s kojima živimo i radimo.

Komentirajte prvi

New Report

Close