Pomama za tenisicama iz Lidla, na Njuškalu ih prodaju i za 10 puta višu cijenu

Autor: Poslovni.hr , 20. rujan 2022. u 11:23
FOTO: Screenshot/Lidl

Popularne Lidlove tenisice jučer su stigle u Hrvatsku, a u mnogim dućanima su već rasprodane. Osvanuli su i oglasi na Njuškalu u kojima ih preprodavači prodaju i za 1400 kuna.

ULidl su jučer stigle njihove popularne tenisice koje su Hrvati odmah razgrabili. Riječ je o muškim bijelim tenisicama s Lidlovim potpisom koje su dostupne u brojevima od 41 do 46, a cijena im je 129,90 kuna.

Prije dvije godine su u inozemnim trgovinama izazvale pravu pomamu, ljudi su čekali u redovima za njih, a na eBayu su se prodavale za gotovo 2500 eura.  Čini se da je to ludilo stiglo i u Hrvatsku.

U mnogim Lidlovim supermarketima su rasprodane, a već se prodaju i na Njuškalu. Cijena im je na oglasnicima i 10 puta veća, piše Večernji list.

– Prodajem ekskluzivne Lidl tenisice kupljene 19.9. Europski broj 42, nikad nošene. Ako znate kako je prošla prva serija tenisica, znat ćete da je cijena opravdana. Cijena je fiksna, a slanje preporučeno. Samo ozbiljni kupci, kontakt sms – stoji u oglasu iz Daruvara koji je jučer navečer osvanuo na Njuškalu, a prodavač za njih traži čak 1200 kuna.

Međutim, to nije njihova najviša cijena. Prodavač iz Zagreba za iste tenisice traži 1400 kuna, dok u jednom oglasu iz Dubrovnika koštaju 1350 kuna.  Drugi prodavač iz Zagreba puno je povoljniji te prodaje broj 43 za 349 kuna, a u kompletu s čarapama stoje 399 kuna.

FOTO: Screenshot

Komentirajte prvi

New Report

Close