Pogledajte kakve su popuste za ‘Crni petak’ pripremili neki od najvećih trgovačkih centara u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2019. u 12:05
Foto: Marko Prpić / Pixsell

Popusti rastu, cijene padaju…

Po uzoru na Amerikance i u Hrvatskoj je posljednjih godina zaživio Black Friday ili crni petak, dan kada popusti u prodavaonicama rastu, a cijene padaju.

No, za razliku od Amerike gdje ti popusti sežu i do 90 posto, u Hrvatskoj se kupci mogu najčešće zadovoljiti s 50 posto, no ponekad dosežu i 70 posto.

Zagrebački Arena centar također je pripremio velike popuste, InterSport outlet tako nudi popuste do 70%, Nespresso do 50%, Nike do 30%, Converse do 40%, Farmacia do 40%, Hoću knjigu do 50%…

Kompletnu listu popusta u Areni pogledajte >>ovdje.

City Center one najvio je pak kako će u petak raditi sat vremena duže, do 22 sata. U njihocom centru primjerice Calzedonia, C&A, Carpisa, Ghetaldus, H&M i brojni drugi nude do 50% popusta na određene artikle. Njihove popuste možete pronaći >>ovdje.

Supernova također najavljuje velike popuste: za sportske aktivnosti u Adidasu 40% popusta na obuću i 30% popusta na odjeću i dodatke. Baby Center nudi 15% na sav asortiman i čak 30% na odjeću i obuću. Muška modna ponuda trgovine Bleu Homme snižena je 50%, a omiljene modne komade u popularnoj trgovini H&M potražite snižene 20%, dok ćete na označeni asortiman pronaći i do 50% popusta. Popuste u Supernovi u Zadru pronađite >>ovdje.

Zagrebački Avenue Mall također najavljuje popuste, negdje i do 75 posto. Njihovu listu pronađite >>ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

70% LOL

New Report

Close