Mrvoš proizvodi 15 najkompleksnijih i najskupljih pametnih klupa, a sve su za izvoz

Autor: Poslovni.hr , 25. srpanj 2018. u 11:27
FOTO: Ivan Mrvoš/Facebook

Software ovoga tipa trenutno ne postoji u industriji vanjskog digitalnog oglašavanja (DOOH), a osim na klupama primjena će biti moguća i na drugim digitalnim oglasnim prostorima.

Izumitelj pametne klupe, Solinjanin Ivan Mrvoš objavio je da trenutno proizvodi 15 primjeraka nakompleksnije (i najskuplje) verzije svoje pametne klupe – Steora Urban+

"Uz standardne funkcije klupa je opremljena 19" displayom razvijenim za vanjsko oglašavanje, a reklamni materijali na klupe se stavljaju putem naše napredne platforme (dashboarda) koja se već koristi za prikupljanje podataka sa svih klupa diljem svijeta.

Software ovoga tipa trenutno ne postoji u industriji vanjskog digitalnog oglašavanja (DOOH), a osim na klupama primjena će biti moguća i na drugim digitalnim oglasnim prostorima. S dodatnim funkcijama koje planiramo u budućnosti sigurni smo da donosimo revoluciju u industriju vanjskog digitalnog oglašavanja. Koliko je software dobar dovoljno govori da smo 3 (velike) Slovačke tvrtke za vanjsko oglašavanje ostavili bez riječi nakon prezentacije.

Osim toga, klupa je opremljena i sustavom grijanja za zimske dane, a cijena jednog komada za krajnje kupce kreće se od 6.500,00 € pa na više. Naravno, svih 15 primjeraka ide za izvoz", napisao je Mrvoš na svojoj stranici na Facebooku.

Komentirajte prvi

New Report

Close