MORH raspisao natječaj prijem u službu, ovo su uvjeti

Autor: Poslovni.hr , 24. srpanj 2020. u 14:15
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Rok za podnošenje prijava je 14. kolovoza 2020. godine. 

Ministarstvo obrane raspisalo je u petak natječaj za prijam u kadetsku službu na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog inženjerstva.

U akademskoj godini 2020./2021. u status kadeta i kadetkinja u jesenskom upisnom roku, bit će primljeno do 70 kandidata na prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog studija Vojnog inženjerstva.

Rok za podnošenje prijava je 14. kolovoza 2020. godine.

Uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati za prijam u kadetsku službu su državljanstvo Republike Hrvatske, godina rođenja 1998. ili kasnije, završena četverogodišnja srednja škola, dokaz da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak po službenoj dužnosti te da nije pravomoćno osuđivan za kaznena dijela iz Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske.

Od kandidata i kandidatkinja se također traži da su upisani na prvu godinu redovitog studija (u drugom upisnom roku u rujnu 2020.) te da ispunjavaju zdravstveni, psihički, tjelesni i sigurnosni kriteriji.

Prijaviti se mogu u propisanom roku elektronički Središnjem prijavnom uredu za upis na sveučilišni studij i pismeno na adresu: Ministarstvo obrane, Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b.

Pismene prijave trebaju sadržavati zamolbu sa životopisom, adresom i brojem telefona ili mobitela, presliku osobne iskaznice i uvjerenje da nije pokrenut kazneni postupak, ne starije od šest mjeseci.

Komentirajte prvi

New Report

Close