Kekin: Ovako velik postotak još nitko nije imao u Zagrebu u drugom krugu

Autor: Poslovni.hr , 30. svibanj 2021. u 19:46
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prema izlaznim anketama, koje je za Novu TV provela agencija Ipsos Puls, Tomislav Tomašević osvaja 68,27 posto glasova, a Miroslav Škoro 31,73 posto glasova.

Rezultate izlaznih anketa komentirala je za N1 Ivana Kekin: “Trebamo sačekati prave rezultate. Nadali smo se što većoj razlici, ova je impresivna i daje nam legitimitet za promjene koje želimo donijeti. Ovako velik postotak još nitko nije imao u Zagrebu u drugom krugu.

Rezultati pokazuju kakva je kampanja bila. Vodili smo istu kampanju, govoreći o problemima i rješenjima, a druga strana vodila je huškačku kampanju i nadamo se da se takve kampanje više neće događati.”

O eventualnim tužbama rekla je: “Sutra ćemo o tome.”

Govoreći o predaji dužnosti Kekin je rekla: “Krajem tjedna ide sastanak s vršiteljicom dužnosti, predaja zapisnika, financijsko izvješće itd. Mogu poručiti da će Zagreb prodisati, da će tranzicija vlasti biti blaga, građani neće osjetiti probleme u funkcioniranju gradskih službi. S dužnosnicima se mislimo naći i razgovarati.”

Komentari (1)
Pogledajte sve

Moraju se promijeniti Zakoni za izbore na svim razinama. Ako ne izađe 50 % plus 1 birač izbore treba ponavljati na teret lokalnih jedinica čiji građani ne izađu.

New Report

Close