Iznajmljuje se Todorićevo lovište

Autor: Poslovni.hr/Hina , 13. ožujak 2018. u 09:22
Foto: Pixsell

Ponude će se zaprimati zaključno s 19. ožujkom 2018.godine, navode iz Agrokora.

Izvanredna uprava Agrokora objavila je u ponedjeljak da je raspisala poziv za prikupljanje ponuda za izlov divljači u Lovnom gospodarstvu Moslavina, a ponude će zaprimati zaključno s 19. ožujka. 

"Uprava društva Lovno gospodarstvo Moslavina, koje je u vlasništvu Agrokora d.d.,  raspisala je poziv za podnošenje prijava za sklapanje ugovora o izlovu divljači na državnom otvorenom lovištu broj: VII/15 'Zapadna Garjevica', za lovnu sezonu u trajanju od 1. travnja 2018. do 31. ožujka 2019. godine. Minimalna tražena godišnja naknada za izlov krupne i sitne divljači prema planu odstrela i lovnogospodarskoj osnovi iznosi 4.800.000 kuna plus PDV", navodi se u priopćenju. 

Poziv je objavljen na internet stranicama Agrokora, a njemu je priložen i plan odstrela. 

Ponude će se zaprimati zaključno s 19. ožujkom 2018.godine, navode iz Agrokora, dodajući da će zainteresirani ponuditelj moći sklopiti i poseban ugovor o podzakupu nekretnine – lugarnice "Kamenica", koja se može koristiti za smještaj i prijem gostiju.

Lovište Zapadna Garjevica se nalazi na području Bjelovarsko-bilogorske županije i prostire se na površini od 25.529 hektara.

Glavne vrste populacije krupne divljači koje obitavaju na lovištu su jelen obični, jelen lopatar, muflon, srna i divlja svinja, a od sitne vrste divljači na lovištu obitavaju jazavci, divlje mačke, kune zlatice, kune bjelice, dabrovi, obični zečevi, čagljevi, lisice, fazani, sive vrane, vrana gačac, svrake i šojke kreštalice.

Lovno gospodarstvo Moslavina posjeduje koncesiju prava lova na državnom otvorenom lovištu te sve zakonom propisane potrebne ovlasti za obavljanje uzgoja, zaštite, lova i korištenja divljači i njezinih dijelova, navode iz izvanredne uprave Agrokora.

Komentirajte prvi

New Report

Close