FOTO: Ovo je Kovačevićeva vikendica s bazenom. Tvrdi da vrijedi 60.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 25. rujan 2020. u 12:36
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Imanje u Hruškovcu za koje je napisao da vrijedi 60 tisuća kuna sastoji se od podruma i prizemlja veličine 50-ak četvornih metara te potkrovlja. Ispred kuće je bazen površine 10-ak četvornih metara, a ispod kuće se prostire voćnjak.

Dragan Kovačević je u svojoj imovinskoj kartici prijavio da je sa suprugom vlasnik tri stana i dvije garaže. Za vrijednost stanova naveo je da jedan vrijedi 2,35 milijuna kuna, drugi 1,25 milijuna kuna, a treći 1,85 milijuna kuna.

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Sva tri stana su u Zagrebu kao i garaže koje vrijede 110.000 i 75.000 kuna. Za te nekretnine je naveo da su stečene kreditima i od primitaka od nesamostalnog rada. No, u međuvremenu je otkriveno da Kovačević nije prijavio da je njegova supruga vlasnica još jednog stana u Zagrebu, površine 45 četvornih metara.  Imanje u Hruškovcu, piše Večernji list, za koje je napisao da vrijedi 60 tisuća kuna sastoji se od podruma i prizemlja veličine 50-ak četvornih metara te potkrovlja. Ispred kuće je bazen površine 10-ak četvornih metara, a ispod kuće se prostire voćnjak.

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Kovačević je prijavio da je površina te nekretnine 545,4 četvornih hvata i da ju je stekao kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada. No, tragom naših informacija da je Kovačević organizirao i druženja u svojoj vikendici s bazenom, a o kojoj nema nikakvih informacija u imovinskoj kartici, krenuli smo u provjeru tog gospodarskog objekta za koji se ispostavilo da je u biti ta vikendica s bazenom.


Ta nekretnina nalazi u mjestu Hruševec, koje je između Donje Stubice i Andraševca, a mještani su za Večernji potvrdili da se radi o Kovačevićevoj vikendici. Mjesto Lukcina koju je on naveo u svojoj imovinskoj kartici ne postoji niti u Zagorju niti bilo gdje u Hrvatskoj. Ne može se reći da je to neki luksuzni objekt, ali ipak njegova vrijednost je sigurno veća od 60.000 kuna, što su nam potvrdili i lokalci uz napomenu da je realnije da to imanje vrijedi 60-ak tisuća eura.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Porezni uskok pa nek provjerava svaku osobu ,odakle mu kuća,stan,vikendica,auto itd ako nemože dokazat oduzet i na bubanj.

Jesmo dobra država,ovo treba reklamirat turistićka zajednica.

Dođite u HR kupite šta god želite hotel,Paganini zondu samo platite 25% Pdv a nas ostalo nezanima jel to novac od koverti ili bijelog.

HDZ kod nas manje vrijedi više…

To su pravi ljudi Domoljubi koji vole svoju Zemlju Hrvatsku. Bravo Hdz.

Objava čeka odobrenje

New Report

Close