FOTO: Novi Hiltonov hotel ima što nema nijedan drugi zagrebački hotel

Autor: Marija Crnjak , 19. rujan 2019. u 14:01
Hilton Garden Inn hotel. Press Foto

Nakon DoubleTree i Canopy hotela, ovo je treći zagrebački hotel koji posluje pod Hiltonovim brendom u Zagrebu, kategorizan je s 4 zvjezdice, a tvrtka Zagreb City Hotels u hotel je uložila 20 milijuna eura.

Iako je otvoren ovog ljeta, hotel Hilton Garden Inn otvoren na Radničkoj cesti u srpnju već je pun gostiju, a predsjedanje Hrvatske Vijećem EU u prvoj polovici iduće godine i dulje već im jamči dobar promet, otkrila nam je na današnjem obilasku hotela Josipa Jutt Ferlan, direktorica klastera Hiltonovih hotela u Zagrebu.

Nakon DoubleTree i Canopy hotela, ovo je treći zagrebački hotel koji posluje pod Hiltonovim brendom u Zagrebu, kategorizan je s 4 zvjezdice, a tvrtka Zagreb City Hotels u hotel je uložila 20 milijuna eura kroz greenfield investiciju. Hotel odlikuje industrijski dizajn i moderan “easy” koncept uređenja, ima 153 sobe, fitness centar, malu trgovinu s osnovnim potrepštinama, praonicu za samoposlugu.

Kongresni centar na 8. katu prostire se na 1000 kvadratnih metara, s pet multifunkcionalnih dvorana koje mogu ugostiti do 1000 ljudi, a uz ostalu suvremenu opremu dvorana ima ugrađenu induktivnu petlju za osobe oštećenog sluha.

Restoran u prizemlju hotela polivalentnog je koncepta. U njemu se poslužuje doručak, dnevna ponuda jela za brzi ručak i a la carte jela, a prostor se može pretvoriti u prostor za organizaciju događanja i jedini je hotelski prostor u Zagrebu u koji se mogu uparkirati automobili, te je pogodan za promocije u autoindustriji, ističu u Hiltonu.

Inače, Zagreb je jedna od destinacija koja je novi Hiltonov hotel dobila u godini u kojoj se obilježava stogodišnjica tog vodećeg hotelskog brenda. Garden Inn zapošljava 80 ljudi, a od drugih hotela razlikuje se i po nekim detaljima u kadrovskoj politici. Naime, kako Hiltonovi hoteli imaju vrlo robusne i teške madrace kojima je teško manipulirati, to u Garden Innu ne moraju raditi sobarice, već su za zamjenu plahta angažirani studenti.

Komentirajte prvi

New Report

Close