Evo kako će na dan izbora raditi bolnice i domovi zdravlja

Autor: Poslovni.hr/Hina , 16. travanj 2024. u 16:02
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Nastavni zavod za hitnu medicinu radit će kao blagdanom i bit će organiziran sanitetski prijevoz za sve pacijente koje se prevozi u bolnice na dijalizu.

Na dan parlamentarnih izbora u srijedu, 17. travnja, bolnice u Zagrebu većinom će raditi samo za hitne slučajeve, kao vikendom, kako bi se zaposlenicima omogućio izlazak na birališta, obiteljski liječnici dežurat će u sedam domova zdravlja, a pedijatri na tri lokacije.

Djelatnost obiteljske medicine bit će dostupna od 8 do 20 sati na sedam lokacija – u domovima zdravlja u Španskom, na Trešnjevci, u Dubravi, Sesvetama, Peščenici, u Runjaninovoj i u Sigetu, rekla je Hini pomoćnica pročelnice za zdravstvo Mirela Šentija Knežević.

Pedijatri će raditi na tri lokacije od 8 do 20 sati – u Zvonigradskoj 9  na Trešnjevci, u Grižanskoj 4 u Dubrava i u Domu zdravlja u Sigetu.

Hitna dentalna zdravstvena zaštita imat će dežurstvo na dvije lokacije – u Runjaninovoj i u Sigetu, a radit će sutra od 10 sati do četvrtka u 6 sati ujutro.

Nastavni zavod za hitnu medicinu radit će kao blagdanom i bit će organiziran sanitetski prijevoz za sve pacijente koje se prevozi u bolnice na dijalizu.

U Dječjoj bolnici u Klaićevoj, kliničkim bolničkim centrima Zagreb i Sestre milosrdnice, kliničkim bolnicama Dubrava i Sveti duh kažu da će naručeni pacijenti dobiti druge termine, u okviru nekoliko dana nakon 17. travnja.

Za djelatnosti u kojima se pacijente ne može ponovno naručiti u prihvatljivom roku, Dječja bolnica će raditi i na dan izbora.

Dežurne ljekarne radit će kao nedjeljom i blagdanom.

Komentirajte prvi

New Report

Close