E-poštom poništili natječaje za ravnatelje Opere, Baleta i Drame

Autor: Agencija VLM , 03. rujan 2014. u 10:35
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Na elektronskoj sjednici Kazališnog vijeća HNK-a održanoj još 29. kolovoza poništen je natječaj za pomoćnike intendantice HNK

U HNK-u Zagreb opet skandal. Kazališno vijeće 29. kolovoza navečer zasjedalo je elektronskim putem i bez obrazloženja poništilo natječaje za ravnatelje Opere, Baleta i Drame HNK-a te za poslovnog ravnatelja i to samo devet dana nakon što je natječaje objavilo u Narodnim novinama, Večernjem listu i na web stranici Ministarstva kulture RH. 

Većina članova vijeća, njih pet od sedam, (Snježana Abramović Milković, Krešimir Seletković, Vlasta Ramljak,Vladimir Stojsavljević i Duško Ljuština) izjasnila se za poništenje predmetnog natječaja. Snježana Marasović i Saša Ivaci su se suzdržali od glasovanja. To znači da nova intendantica HNK-a Dubravka Vrgoč još nekoliko mjeseci neće imati suradnike. U Zagrebu je 2. rujna održana nova sjednica Kazališnog vijeća, čija su glavna tema trebali biti dugovi iz proteklog razdoblja, no zapisnik s te sjednice još nije objavljen. 

Za komentar poništenja natječaja nazvali smo predsjednika Kazališog vijeća Duška Ljuštinu i njegova člana Vladimira Stojsavljevića, ali se nisu javljali na telefon. 

Komentirajte prvi

New Report

Close