Allianz Portfolio najbolji peti put zaredom

Autor: Poslovni.hr , 16. travanj 2015. u 13:20
Foto: Slavko Midžor / Pixsell

Povodom osvajanja nagrade Allianz Invest nudi posebnu pogodnost – do 15. srpnja 2015. sve su uplate oslobođene od ulazne naknade.

Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima Hrvatske gospodarske komore (HGK) i ove je godine prestižnu nagradu Top of the Funds dodijelilo Allianz Portfoliu, a Allianz Invest proglasilo najboljim društvom za upravljanje investicijskim fondovima za 2014. godinu. Time je već petu godinu zaredom Allianz Portfolio prvonagrađeni fond u kategoriji otvorenih mještovitih investicijskih fondova, a Allianz Invest je drugi put u posljednje tri godine proglašen najboljim društvom.

Povodom osvajanja nagrade Allianz Invest nudi posebnu pogodnost – do 15. srpnja 2015. sve su uplate oslobođene od ulazne naknade.

"Svjedočimo razdoblju povijesno niskih kamatnih stopa u kojem sve više ljudi traži alternativu klasičnim oblicima štednje. Iznimno mi je drago što u takvoj situaciji klijentima možemo ponuditi vrhunski proizvod u segmentu investicijskih fondova“, izjavio je  predsjednik Uprave Allianz Investa Mario Staroselčić prilikom preuzimanja nagrade.

Allianz Invest vrhunske rezultate niže još od početka rada 2008. godine, a nedavno je proširio i svoje poslovanje te preuzeo upravljanje imovinom Allianz Zagreba u vrijednosti od 3.7 milijarde kuna. Udruženje pri HGK drugi je put od 2012. proglasilo Allianz Invest najboljim društvom za upravljanje investicijskim fondovima u Hrvatskoj. Osim nagrađenim Portfoliom, Allianz Invest upravlja još jednim novčanim i jednim dioničkim fondom, Allianz Cash i Allianz Equity.

Otvoreni investicijski fond Allianz Cash orijentiran je primarno na ulaganja u nisko rizične dužničke vrijednosne papire, instrumente tržišta novca kraćeg dospijeća i depozite kod ovlaštenih banaka, te je utvrđena niska sklonost preuzimanja svih rizika kojima je Allianz Cash izložen u postizanju svog investicijskog cilja. Više o rizicima ulaganja u Allianz Cash možete pronaći u Prospektu u dijelu „Rizici ulaganja u Fond“.

Otvoreni investicijski fond Allianz Portfolio orijentiran je primarno na ulaganja u dionice i obveznice izdavatelja s područja Republike Hrvatske, ostalih država članica EU, OECD-a, CEFTA-e, te BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije i Kosova, te je utvrđena umjerena sklonost preuzimanja svih rizika kojima je Allianz Portfolio izložen u postizanju svog investicijskog cilja. Više o rizicima ulaganja u Allianz Portfolio možete pronaći u Prospektu u dijelu „Rizici ulaganja u Fond“.

Otvoreni investicijski fond Allianz Equity orijentiran je primarno na ulaganja u dionice izdavatelja s područja Republike Hrvatske i drugih zemalja članica EU, te je utvrđena visoka sklonost preuzimanja svih rizika kojima je Allianz Equity izložen u postizanju svog investicijskog cilja. Više o rizicima ulaganja u Allianz Equity možete pronaći u Prospektu  u dijelu „Rizici ulaganja u Fond“.

Komentirajte prvi

New Report

Close