U dubinu duše moje …
U dubinu duše moje
Tvoj premili pogled pade,
Kao poljub sunca vrela
Na njedarca ruže mlade.
Oh, to sveti zračak bješe,
U kom rajsko milje leži:
Svaki duše osjećaj mi
Razvi se u cv’jetak svježi.
I sada je duša moja
Perivoj, gdje cv’jeće miri –
Svaki cv’jetak tebe sanja,
Tebi svoja njedra širi!
(A. Šantić)
možda su neki već čuli za pitanje ..zašto je banana kriva…a neznaju odgovor…
jednostavno…na neka pitanja nema odgovora…
BISER DANA – Ivica Todorić
Business.hr
25.04.2009 12:19
Pročitaj komentare (0) /forum/Default.aspx?page=subject&forum={ForumVID}&subject={SubjectVID}
Pročitajte sve komentare na forumu ({PostCount})
8185a012-4822-48ec-af46-fc9f270a0cf8
Ocijenite članak (2,5)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 5minute.
"Danonoćno se radilo tijekom zadnje dvije godine da bi naš premijer mogao doći i otvoriti tvornicu."
Predsjednik Agrokora Ivica Todorić na otvaranju nove tvornice mesa i mesnih prerađevina PIK-a Vrbovec
>>> Arhiva Bisera dana
pa sta je tu čudno??????????
vec 2 desetljeca sustavno i danoncno srljamo u propast
pofuk
Točno da nemam doma svoje gudeke i čućeke, sad bi DrIvu i Tody-bearu pleskal kak ima biti!
Ovak ih i jenoga i drugoga pošlem lepo u MP3 i tam nek za veke, vekova amen aleluja i ostaneju.
Točno da nemam doma svoje gudeke i čućeke, sad bi DrIvu i Tody-bearu pleskal kak ima biti!
Ovak ih i jenoga i drugoga pošlem lepo u MP3 i tam nek za veke, vekova amen aleluja i ostaneju.
kakve miške ima gitarista
pofuk
kakve miške ima gitarista
pofuk
[/quote]
se ti sviđa? [wink]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-makedoniji-zaplijenjeno-60-kilograma-heroina/431213.aspx
pa ovo je fenomenalno
pa njima je zima i kaj je cudno da umjesto radijatora prenose heroin?????????????????????
pofuk