Svaki vlasnik nekretnine mora imati ovaj dokument: Kazne se penju i do 30.000 kuna ako ga ne posjedujete

Naslovnica Forum Komentari članaka Svaki vlasnik nekretnine mora imati ovaj dokument: Kazne se penju i do 30.000 kuna ako ga ne posjedujete

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kome treba rit nafilati,stoko? Ako se nekretnina prodavala i do sada je trebao energetski certifikat. Ovu kuću u kojoj živim, a ostala mi je od roditelja jedva održavam, od kad ste “upalili svjetlo”, nitko me ne pita kako živim, i ne treba, samo me ostavite na miru,  oduzeli bi i naplatili  zrak koji udišemo. Za to će isto valjda fičfirić nekog politikanta otvoriti “nužno potrebnu agenciju” kakvih bezbroj financiramo, i  ovo je maslo kao i “razdjelnikovo”. Ništa mi niste dali, kuća je građena u YU kreditima, što vi imate s tom kućom, ponašate se kao da ste je vi gradili. Od ove države dobila sam mogućnost rada od 12h dnevno, oboliš i onda te prvi radni radni dan čeka otkaz. Moči ću se žaliti sv. Petru. Ali kako vas jebe tuđa imovina, neopisivo i kako kune iz nje izvući. Samo daj novac ovako ili onako, kao da ste je poklanjali, a ne sve razjebali što se godinama i kreditima radilo. Više ne znate gdje  bi uzeli da se nahrane svi nepotrebni i nesposobni uhljebi tj. poslušnici, biračko tijelo.

Napisali ste potpuno neistinite i netočne podatke. Link na zahtjev koji ste stavili je zahtjev za izdavanjem ovlaštenja za osobe koje provode energetske preglede, a zahtjev za izdavanjem energetskog certifikata ne postoji. Nije točno da svaka nekretnina mora imati energetski certifikat. Tekst je pun netočnih i neistinitih podataka da se to ne da ni komentirat.

Osoba koja je ovo pisala definitivno o toj temi ne zna ništa, a nije se potrudila ni saznati.

Novinar se pogubio malo. Proucit materiju prije objave. Ovako je smijesan.

Svaka čast Assy, 100% točno sve

New Report

Close