Legenda kaže da ako poljubite žabu ona se pretvori u princa. Šta se dešava ako se pretvori u predsednika ili premijera to još nismo saznali. Ili možda jesmo??? [lol] [thumbsup]
..a bi se neko poigra ..možda na žabe ..super je igrica… [cool]
…misliš žabe i babe… [lol]
aaaaaaaaah, vi sam o penezima,
pustite čovjeka nek se veseli!
možda je baš kao i Nenad netom pojeo tri komada kruha namazana mašću koju je toliko posuo paprikom da se jedva nazirala ispod crvene naslage. Onda je, topćući na mjestu od zadovoljstva, smazao tri banane i četiri jabuke. Otišao je u sobu i izvalio se na kauč.
neki ljudi jednostavno znaju uživati….
možda je baš kao i Nenad netom pojeo tri komada kruha namazana mašću koju je toliko posuo paprikom da se jedva nazirala ispod crvene naslage. Onda je, topćući na mjestu od zadovoljstva, smazao tri banane i četiri jabuke. Otišao je u sobu i izvalio se na kauč.
…je tako je…i brk mu se smije… [lol] [lol]
..a bi se neko poigra ..možda na žabe ..super je igrica… [cool]
ejj…ljudovi ne nasidajte…!!!!!! [lol]
..koljega , sve sam te razumio …nema frke ..a sad si možeš sa tom mašču namazati hemeroide ..ili pozovi tog Nenada (nemam pojma tko je )..pa ..pomozite malo jedan drugome..
[tongue]
……….emti kubertena…………
kronicno sam neispavan zbog tih olimpijskih igara jer je bitno ucestvovati pa citave noci buljim u tv i danima se cudim ko pura dreku kaj mi je
pofuk