Ako,
poput Heroda,
svoj život ispunimo stvarima
i opet stvarima,
ako sebe smatramo tako nevažnim
da svaki trenutak života moramo ispuniti aktivnošću,
kada ćemo imati vremena za dugo,
sporo putovanje kroz pustinju,
poput maga?
Ili sjediti i gledati zvijezde
poput pastira?
Ili razmišljati o rođenju
Djeteta kao Marija?
Svakoga od nas čeka pustinja
koju treba proputovati.
Zvijezda koju treba otkriti.
I biće u nama
koje treba oživjeti.
Nepoznati autor
Tragedija života krije se u tome što brzo postajemo stari,
a prekasno – mudri…
B.Franklin
neverovatno kako su sve njegove mudrosti prekrasno mudre ma koliko god mladenacki djelovale
nego bako sako smem da zamolim da opališ jednu za tvog najdrazeg unuka pofuka od onog zidova froma kad je imo kvazi hanuka tulum sa frojdom i marksom pa ako moze nesto od toga onak na brzinu
unApRIJed HVala
pofuk
OBAVIJEST
KAO STO I SAMI ZNATE MENI JE TOLIKO LOSE DA SAM NA IZMAKU SNAGA ALI SAM SKUPIO MALO SNAGE DA NAPISEM JOS KOJI POST ZBOG DIVNIH LJUDI KOJI STOJE IZA MENE…….ZBOG MOJIH ISTINSKIH PRIJATELJA
JOS MALO DOK IMAM SNAGE I DOK SE SVE DO KRAJA NE UGASI
LJUDI KOJI STOJE IZA MENE U MOJEM ZIVOTU I KOJIMA JE DO MENE STALO
Lista prijatelja
Username
hrki
Pošaljite privatnu poruku
Username
super24
Username
quadropleg
Username
GERONIMO
Username
krpa
Username
CACCA
Ostali: Baron , Šef , SvJuraj , minimini , Buco , Aprimorac , BAKICAAA , cveba , Lulu1 , krikman , Sailor , Barbus , mmstanic , sherry , krediti , stipso , smotani , MiniBar , BabaJula , FredPerry , bernada , Ivan1902 , DRananas , bnhmvpt , volanbolan , ritchbe , navigare , mise99 , vlado53 , wunderkind , marijanex , Supergrejt , ernest , vlad1111 , ManDaTar , brentos , bogat , MadDog , ravenzd , mikimaki , system42 , Hoću lovu , Goran8 , coyote.sk , mika , 106 XR , panda , llllllllll , el_toro , Abu ali , Nagus , pogrebnik , znanac , valentine , daculo , panteon , lakoste , rooster , Sisoje , cartmann , tomato1 , white , Castro , direktor1 , pego , Diamanda , Remi , trava13579 , HugoChavez , Uperman , havi , Vrana , dpavletic , MOBIKING , dodjoh , Dunlop , sampras , Marijalone , hiperforma , malibu , EuropaZdaj , Poletarac1 , početnik , Punisher , zxinfo , boygeorge , minimaxi , marijo1 , igoreidem , popluuun , gavran021 , ConOBrien , dikan , Tunix , inverter , Foto5 , deimos , looser , instinkt , dinosaurus , Burton , matrix_s95 , caccone , dakladd , Milijarder , james1 , marijano , rope , shabaneli , Duser , espresso , Davor23 , sanchezz , Stardust , ivanhoe , Bagrem , goldy , Nemo , elevatoor , ClarkGable , ivana7 , striko , RIBAR 007 , Bushmen , Mistery , tpetrov , zoranb , cvrcak , sonjci , James Knox , Maradona , zagora , SEILON , Europa2 , gvido , Winer , dgmaz , gusarina , ico63 , sesko , golubv , McPofuk , vekoslav , Ricky , julio , pobjeda , tomo7 , tip top , evogaopet , KRKANKO , soony69 , momir , Twixer , zgubidan10 , nana , Prinos , Alamo , pazipada , nikson , cenzura , darko09 , Rocky5 , crnaguja , bwin65 , SLK , DUSKOLOKIN , Johny007 , mi5 , bedevija , konjkW , Trejdimir , Miro25 , vecolinho , skovacin , iknow , gazda joza , mirjan , cuko13 , DrDABIC , mertojak , mfabija , RuznoPace , Morphieus , dow5000 , Geralt , Nosor0g , toka1 , krustico , split009 , edigs , Trocadero , DELUX , dulcolax , sadni , Therion , ALEXANDAR , misko , lavgar , xman , MrPerfect , Bare , Unforgiven , nebrishi , Bon Scott , cazo22 , ivano7 , pupovac , Antiša , nalet , xxBARONxx , vazduh , hrco01 , roger , Multinick , BornaST , Marija21 , Medvol , Alien , malina , Mrgud28 , flora , Ambasador , matovilka , crobex11 , andmar1 , DlZELAS , trava , former91 , zeko , lobist , mostarac , dkoncar , pantagare , Jubito , Raikkonen , ČARUGA , Bero , Simmons , tigrus , bogy , Friseur , governor , kokolina , zvone101 , Igornaut , BSinisa , ivedome , MatijLalic , giga , Cvjeta , divas , bećarina , Volksbank , zivko , S400 , Zvrc , BoskoJuha , zihercina , krespo , metiu , jadran35 , Khmm , Hafiz , Kompas , krma , ZoranSp , hugh , maminepare , alojzije , HalKetchum , STANIslav , Zakai , Lampadina , gusar , Zagerec , borism , alf , Rekvijem , webmacho , ajuki , fazan , MatLalic2 , zgubidanka , luzer1 , maxmini , antonius , loto , gismund , Mcinha , sotomaic , falco , komarson , tribal1 , pinball , Graziani , minuteman , keka , Vergilije , lubanja , lucky luke , Lojtra , kozer , drOETKER , Silvestar , sunseekers , pbozo2 , Laki34 , Korkyra , bob1391 , mike1 , meister , zosprajc , zzidak , integral , zmay , daiwa , devet69 , maara , Mr.Wiseguy , optimist1 , Shabi , FONZA , Andre K. , verdi , studi , SAMPI , Nives2 , halid , Badman , gollum2812 , Dubof1 , GADAFFI , PersJesus , TienYowaju , silvestre , joda , alkanet , NASDAQ , crnac , luxor , Kopicl ,
Promašen život
Jedan stariji čovjek, u bolnici je bio na umoru . Odbrojavani su mu posljednji sati.U jednom trenutku je otvorio oči i uspio vidjeti nekoliko prilika koje su se skupile oko njegovog kreveta.Nije ih uspio prepoznati.
Zatvorivši oči upitao ih je :
„Prijatelji , ko ste vi?“
Jedna prilika reče:
„Mi smo tvoji zanemareni snovi , zaboravljene želje i neostvarene vizije.Mi smo sve ono što si mogao napraviti za života , ali si propustio učiniti.“
„Žao mi je zbog toga“-reče starac-„ali ipak cjenim što ste usprkos mojoj nemarnosti i lošem odnosu prema vama došli oprostiti od mene na kraju mog života.“
Jedna od prilika se nagnula i mirnim mu glasom odgovorila:
„Ne, mi se nismo došli oprostiti od tebe-došli smo umrijeti s tobom“.
Promašen život
Jedan stariji čovjek, u bolnici je bio na umoru . Odbrojavani su mu posljednji sati.U jednom trenutku je otvorio oči i uspio vidjeti nekoliko prilika koje su se skupile oko njegovog kreveta.Nije ih uspio prepoznati.
Jedna prilika reče:
„Mi smo tvoji zanemareni snovi , zaboravljene želje i neostvarene vizije.Mi smo sve ono što si mogao napraviti za života , ali si propustio učiniti.“
„Žao mi je zbog toga“-reče starac-„ali ipak cjenim što ste usprkos mojoj nemarnosti i lošem odnosu prema vama došli oprostiti od mene na kraju mog života.“
čak i moji zanemareni snovi , zaboravljene želje i neostvarene vizije su takve tračbabe da me čak ni na miru nemogu pustiti da crknem nego svi sve o meni trebaju znati
pofuk
Promašen život
Jedna prilika reče:
čak i moji zanemareni snovi , zaboravljene želje i neostvarene vizije su takve tračbabe da me čak ni na miru nemogu pustiti da crknem nego svi sve o meni trebaju znati
pofuk
[/quote]
Što da ti pišem, prinče?
Još si tužan i sjetan,
a ja sam otresla pepeo svojih uspomena.
Pitaš o onom o čemu sam se pitala?
Možda ću biti gruba i nestrpljiva čekajući te da shvatiš,
da ništa nije vrijedno tuge ni jedan tren u sada.
Sve lijepo nosimo sa sobom da bi ga znali dati,
a ne za njim plakati.
Ja samo volim ljubiti i biti ljubljena
a ti se bojiš umiranja u voljenju …
vidim ja…idemo svi v srednji vjek
sami princi i princeze…. još nek budne devetina crvkvi, desetina državi…. ti majke….ja na konju
[wink]
sami princi i princeze…. još nek budne devetina crvkvi, desetina državi…. ti majke….ja na konju
[wink]
hmm, ja čula da se traži princeza koja bi poljubila šukera,ups pardon, žapca … [lol]
[img]http://www.index.hr/images2/suker_poslodavci9-230210maticcropix.jpg[/img]
[wink]
.. Ili ipak konj na bijelom princu?? [lol]
[wink]
hmm, ja čula da se traži princeza koja bi poljubila šukera,ups pardon, žapca … [lol]
[img]http://www.index.hr/images2/suker_poslodavci9-230210maticcropix.jpg[/img]
[/quote]
…hm,ja mislim da princeza kraj njega brzo sijedi… [rolleyes] [proud]