Ja pamet muškarca procjenjujem po onome što kaže,
a pamet žene po onom što ne kaže…
J.Dučić
hm……….po ducicu bi bilo da ja previse pricam a ti premalo cutis draga moja bako
nego ako smem da te zamolim za jedan citat od meni jedne jako drage osobe ???????
pofuk
Više ne bacam ni mrvicu kruha.
Profesor zbog kojeg sam izbačen iz škole snabdijeva se u mom kontejneru…
a.n.
Više ne bacam ni mrvicu kruha.
Profesor zbog kojeg sam izbačen iz škole snabdijeva se u mom kontejneru…
a.n.
tenks
ali ak ti ni tesko ,znam da te to skoro svakodnevno zicaju ali daj molim te za tvog najdrazeg virtualnog unuka pufuka jedan citat od onog nadasve simpaticnog tragicno preminulog čiče sta se jako karizmaticno cerio usnicom prema bogu koji je vrlo cesta govorio o bespucina povijesnih zbilja i usput nekaj crtkarao dok je zdero nesto po salvetama
ajde prosim te jedan citat od njega jer mi fali u zadnje vrijeme
unaprijed hvala
pofuk
…Po zakonu se radi samo ako se baš mora…
[smiley]
Imaj ugodan dan pofuk… [wink]
oh hvala ti najljepsa
od rijeci do rijeci si ga citirala ………nadam se da mi i ti zelis ugodan dan
ja zelim i tebi
pofuk
Pesez le matin que vous n’irez peut-etre pas jusqu ‘au soir,
Et au soir que vous n’irez peut-etre pas jusqu ´au matin.
( svakog jutra budi svjestan da možda nećeš preživjeti dan,
a svake večeri da možda nećeš preživjeti noć )
UGRAVIRANO U PLOČICU U PARIŠKIM KATAKOMBAMA
Pesez le matin que vous n’irez peut-etre pas jusqu ‘au soir,
Et au soir que vous n’irez peut-etre pas jusqu ´au matin.
( svakog jutra budi svjestan da možda nećeš preživjeti dan,
a svake večeri da možda nećeš preživjeti noć )
UGRAVIRANO U PLOČICU U PARIŠKIM KATAKOMBAMA
common???
pofuk
OBAVIJEST
KAKO MI JE ZABRANJENO JAVNO DJELOVATI NA FORUMU OSIM NA OVOJ STRANICI GDE ME MOJI ISTINSKI PRIJATELJI NE SAMO PODRZAVAJU NEGO I CUVAJU TE TETOSE KAD MI NIJE DOBRO A TO JE SVAKODNEVNO MORAM TU OBJAVITI JEDNU INSAJDERSKU INFORMACIJU KAK FORUMASI VOLE RECI
DAKLEM SAD SAM BIO SA DVOJICOM TIPOVA NA KAFI KAJ SU DOBRO UPUCENI U IGH I REKLI SU MI U POVJERENJU KAJ CE SE DESITI SA POSLO STOLJECA
JEDAN TVRDI DA CE VJEROJATNO PRIKUPITI JAMSTVA ,DRUGI TVRDI DA VJEROJATNO NECE
OBOJICA SU JAKO DOBRO UPUCENA I MEDJUSOBNO NE SAMO DA SE ZNAJU NEGO I JEDAN DRUGOGA JAKO UVAZAVAJU JER IMAJU ZNANJE ,BRUTALAN KAPITAL I SVAKODNEVNE INSAJDERSKE INFORMACIJE
NEZNAM STA DA KAZEM …..NADAM SE DA SAM NEKAKO POMOGAO SA OVOM INFORMACIJOM I MOZEMO SE NADATI DA CE SE NAJDRAZI DOKTOR KAO I UVIJEK SNACI PA MAKAR I U ZADNJI ČAS KAO OVOM ZGODOM……..
CITAT
U drugom transkriptu Radić i Tuđman razgovaraju o BiH. Radić kaže: “Stolac trebamo održavati hrvatskim, a vjerojatno i Trebinje. To nam je prioritet kao Petrova gora i Banovina”. Tuđman kaže: “Dobro bi bilo kad bismo mogli i Jajce”. “Morat ćemo Muslimane nositi na leđima. Neće nam biti druge nego da ih postepeno kroatiziramo”, kaže Tuđman. Ne, Tuđman nije htio reći da ćemo pohrvatiti Muslimane, pokušao je objasniti Radić. “Htio je reći da su Muslimani u Bosni Hrvatima strateški partner. Croatizirati, mislio je europeizirati, učiniti ih dijelom europske civilizacije”, rekao je Radić.
sretno svima a ne samo nama i njima
pofuk
Ako želite uspjeti u društvu, ubijte svoju savjest…
Mirabo
ako zelite uzivati u zivotu a da Vam nije potrebno drustvo nemorate nikoga ubijati vec posegnite zamnom
Haribo bonbon