Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

tko je blizu mladosti na savi još stigne večeras na tekmu, polufinale Lige prvaka, tam gdje Dinamo nikad nebu,
a ove cure se trude, možda se pofuk kladil na njih

i da! ak neko zna kak se stolni tenis kaže na kineski?

http://www.mladost-iskon.hr/?w=novosti&c=1&id=182

ah, Karla, tak se toj penziji veseliš ko ozebli suncu…
Misliš da leta imaju veze z veseljem?!?!

[lol] …meni se desil paradoks da sam nesretna jer imam "premalo" [lol] godina da uletim u penziju po starom sistemu, e sad guslat još desetlječe cijelo, ne da mi se više [undecid]

ovo ti nema veze z poreznicima neg’ z inspekcijom rada (tak nekak).
No, thnx svejedno, ali mislim da me se tolko ne tiče.
[wink]

čim imaju intenciju da mi uzmeju lovu ja ih zovem poreznici, bili oni porezni inspektori ili iz kojeg god dijela državnog inspektorata.

provjeri ti svejedno još jednom dal te se tiče, čujem da se tiče svake djelatnosti koja koristi poslovni prostor i pruža neke usluge u njemu, čak i u proizvodnim halama da treba, moj knjigovođa u birou izvjesil sve to, ne znam kaj točno ti delaš al raspitaj se.

tko je blizu mladosti na savi još stigne večeras na tekmu, polufinale Lige prvaka, tam gdje Dinamo nikad nebu,
a ove cure se trude, možda se pofuk kladil na njih

i da! ak neko zna kak se stolni tenis kaže na kineski?

http://www.mladost-iskon.hr/?w=novosti&c=1&id=182

nisam se kladil
ovaj mesec sam dost iscupal iz kladionice
jedno me vreme islo ko ludo…onda sam normalno fulo sa laziom i pao na tilt,onda juce pogodio atletiko sa 3300kunica da vratim to kaj sam bezveze pobaco na tiltu i to je to
za ovaj mesec je dosta……sljedeci opet idem u kladionicu da mi u ratama daju direktorsku placu jer ipak si utvaram da ja to zavredjujem…..kako ne vidim drugi nacin kako da dojdem do te place opet cu igrati par,2 ili maksimum tri i ak me malo sreca pomazi bit cu prezadovoljan…..
pofuk
p.s. nesto su mi nevoljko davali lovicu u jednoj kladi pa sam moro ici u drugu kladu za ovaj atletiko i nemres verovati…..danas kad mi je ta macka davala 7070 kuna isto je nesto nezadovoljna bila pa sam joj zahvaljujuci njezinom kiselom smjesku istom mjerom odvratio….nista joj nisam ostavio…ni za kavicu…..radje hitim nekome od prosjaka 20,30 kunića nego da posle 90 minutnog stresa jos i to dozivim u kladionici

da….igleda da se na medvede danas trebalo kladiti
pa ovi austrijanci su se tak smrznuli danas na salati da se nemogu pomaknuti
pofuk

čim imaju intenciju da mi uzmeju lovu ja ih zovem poreznici, bili oni porezni inspektori ili iz kojeg god dijela državnog inspektorata.

provjeri ti svejedno još jednom dal te se tiče, čujem da se tiče svake djelatnosti koja koristi poslovni prostor i pruža neke usluge u njemu, čak i u proizvodnim halama da treba, moj knjigovođa u birou izvjesil sve to, ne znam kaj točno ti delaš al raspitaj se.

to ti sve dam zaprav … i podjeća me na onaj vic kak je zajec bežal z Bosne
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

jedina stranica na kojoj se osjeća živost "VIRTUALNI SVJET"svjet za sebe..okupljalište za sve uzraste..nije loše..uvjeki ima netko nešto za reći..neko više netko manje ..ali sve je to u deset deka..glavno da se običaj ne gubi..

jedina stranica na kojoj se osjeća živost "VIRTUALNI SVJET"svjet za sebe..okupljalište za sve uzraste..nije loše..uvjeki ima netko nešto za reći..neko više netko manje ..ali sve je to u deset deka..glavno da se običaj ne gubi..

valjda zato kaj su tu živi ljudi … jebate ovi na Ingri samo "GORE" – "DOLE".
UP UP UP….. Ide to dole…. 41….60 …. 300 …
o božja te strela vudrila….
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

…kako bi se reklo….BOLJE IZGUBIT SELO NEGO OBIČAJ…. [thumbsup]

bravo
konacno da ste uspjeli skupiti snage i doci nakon dugo vremena ovdje
hvala Vam od srca
pofuk

…o,ekipa…okupljamo se pomalo…još i bećarina…jel ono petak… [lol]

je petak na subotu..sutra produženo spavanje…ili puštanje iz lanca…

…e,kad je već tako…evo jednog petka od Parnog valjka…. [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=UEl3LRLOg70

New Report

Close