Ovaj čovjek tvrdi da zna kako Hrvatsku izvući iz krize (i vratiti joj Inu)

Naslovnica Forum Komentari članaka Ovaj čovjek tvrdi da zna kako Hrvatsku izvući iz krize (i vratiti joj Inu)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zašto bi bilo koji poduzetnik ulagao kad mu ni sadašnji kapaciteti nisu iskorišteni jer nema dovoljne potražnje za njegovim proizvodima/uslugama?

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Karamarko (lijencina i neznalica) misli da Zevrnja (neznalica koji nezna koliko nezna) moze osmisliti oporavak Hr ekonomije? Suludo. Kao da su na tripu obojica?
Kako vratiti INAu? Na free floatu je manje od 2% dionica? Drzava + Hr mirovinski fondovi mozda mogu doci do 49%? Mozda. Kako natjerati MOL da proda 2% Ili pomisljaju na nacionalizaciju? To bi bila nova ideja! Tko bi sjeo u Upravu nacionalizirane INAe? Suker i Kalmeta? Zasto ne! Sve u svemu nebulozno.

BigBoffin

Ovo je za rubriku “vjerovali ili ne”. Dok su u oporbi, svi imaju rješenje. A kad su na vlasti, ništa im ne ide od ruke? patriotpokret.com.hr

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Tko nije sposoban prepoznati uzroke krize, nije sposoban ni ponuditi rješenje krize. Glavni uzrok krize je kreditni novac i uz pomoć njega porobljavaju se čitavi narodi, krade se Hrvatska i sve ostale zemlje koji dolaze pod vlasništvo i kontrolu bankara i multinacionalnih kompanija.

slušao sam u nekoj emisiji na tv lika. veze on nema kako izvući hrvatsku iz krize. misli da se model gospodarske zone podi u dugopolju može primjeniti na hrvatsku. svjetska ponuda roba i usluga daleko nadmašuje potražnju. kada ponuda i potražnja budu uravnotežene bit će rješena i kriza. za to je idealan globalni rat.

New Report

Close