Ford:
”
njetto: ” zeko: ” Ford: ” di je drchip…danas me ledo oduševio…kupuju ga ljudi ko ludi… ” I mene AHRV-R-A[cool] ” Kupiću je i ja možda sutra……[cool] ” pogleda sam vam malo kupnju i prodaju…kupnja je točno duplo jača…moga bi se i ja sutra umišat..
”
Onda ćemo ujutro “naj brži prst”[lol] [lol] [lol]
samo dajte ekipa.. ima dosta leda za sve!! [thumbsup][thumbsup]
Pozdrav ekipa!!!!
Vi ste stvarno najači a njeto prednjači,,,neumoran je.
Kad god dođem na PD svaki put me oduševite ovo je postalo jedino misto di imam nešto pametno za pročitat.
E sad ne bi ulazija u analizu dali ovde kvaliteta raste ili na drugim temama drastićno pada ali nešto se svakako događa..
[thumbsup][thumbsup]
Forde a da njeta pribacimo na skype da možeš do riči doć,[lol] [lol]
pozdrav mravak…
neka njetta ovde…volim malo filozofirat tako da mi nikako ne odgovara da ostanem sam na temi…
Forde a da njeta pribacimo na skype da možeš do riči doć,
Pribacite ga još ćemo vas častit[lol] [lol] [lol] [lol]
” samo dajte ekipa.. ima dosta leda za sve!! [thumbsup][thumbsup]
tko priča o LEOD-R-A… u điru je AHRV-R-A….. baci sutra malo oko na ovo dionicu…
dobro jutro ( dan ) svima !!
Ford koje su prognoze za danas( za burzu)?? zahvaljujem !!!! na odg.[thumbsup]
dobro jutro ( dan ) svima !! Ford koje su prognoze za danas( za burzu)?? zahvaljujem !!!! na odg.[thumbsup]
Može biti vedro, oblačno i potop …… to mi govori TA …..
Čini mi se da je ovo “vodu grij,vodu ladi a voda uvik voda”[undecid][undecid]
dobro jutro ( dan ) svima !! Ford koje su prognoze za danas( za burzu)?? zahvaljujem !!!! na odg.[thumbsup]
evo već preko 30 dana nisam nijednu dionicu ni kupio ni prodao… ne bi se usudio davat prognoze….
octopus: ” dobro jutro ( dan ) svima !! Ford koje su prognoze za danas( za burzu)?? zahvaljujem !!!! na odg.[thumbsup] ” Može biti vedro, oblačno i potop …… to mi govori TA …..
Di si Dok. ?!? Nma ovde sreće, jošššš duuuuugggoooo…..[cool]
Čini mi se da je ovo “vodu grij,vodu ladi a voda uvik voda”[undecid][undecid]
A ti pizdiš da imaš posla, a nećeš svratit do mene,…[cool]