Ford,
octopus: ” dobro jutro ( dan ) svima !! Ford koje su prognoze za danas( za burzu)?? zahvaljujem !!!! na odg.[thumbsup] ” evo već preko 30 dana nisam nijednu dionicu ni kupio ni prodao… ne bi se usudio davat prognoze….
Forde iznjetat ću te……[lol] [lol] [lol]
Sve je stvar psihe.....
zeko: ” Čini mi se da je ovo “vodu grij,vodu ladi a voda uvik voda”[undecid][undecid] ” A ti pizdiš da imaš posla, a nećeš svratit do mene,…[cool]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Ma samo sam svratio da vidim stanje,pa idem radit[kiss][kiss]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
njetto: ” zeko: ” Čini mi se da je ovo “vodu grij,vodu ladi a voda uvik voda”[undecid][undecid] ” A ti pizdiš da imaš posla, a nećeš svratit do mene,…[cool] ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Ma samo sam svratio da vidim stanje,pa idem radit[kiss][kiss]
Ne izvlači se,……prevarantu…….[cool]
Sve je stvar psihe.....
Ne izvlači se,……prevarantu…….
nisam mislio pisat,ali već kad oćeš,jučer sam te tražio kako si rekao i neka baba me je sa porte škartala da takvi kao ti nemaju mjesta kod njih[lol] [lol] [lol] [lol] [shocked][shocked][shocked]
Morat ću angažirat svojnov9 da to ispita[undecid][undecid][undecid]
zeko: Još nisi iša radit,…vidim…..[cool]
Evo sad idem[cry][cry]
zeko,
Ne izvlači se,……prevarantu……. nisam mislio pisat,ali već kad oćeš,jučer sam te tražio kako si rekao i neka baba me je sa porte škartala da takvi kao ti nemaju mjesta kod njih[lol] [lol] [lol] [lol] [shocked][shocked][shocked] Morat ću angažirat svojnov9 da to ispita[undecid][undecid][undecid]
Aj ti s tom babom, ona će ti dat kruva,….da ima ona pameti nebi sidila na porti…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
Može biti vedro, oblačno i potop …… to mi govori TA …..
bar si ti bio ozbiljan do danas….
jesi sredio calypso za petak?
Forde iznjetat ću te……[lol] [lol] [lol]
[bye][bye][bye]
zeko,
Morat ću angažirat svojnov9 da to ispita[undecid][undecid][undecid]
Nisam znao da je svojnov policijot
[shocked][shocked]