Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

ledo je danas ima 1,5 milijun kuna prometa….ne vjerujem da ću ga se usudit kupit prije 15000

zeko: ” Ford: ” di je drchip…danas me ledo oduševio…kupuju ga ljudi ko ludi… ” I mene AHRV-R-A[cool] ” Kupiću je i ja možda sutra……[cool]

pogleda sam vam malo kupnju i prodaju…kupnja je točno duplo jača…moga bi se i ja sutra umišat..

njetto: ” zeko: ” Ford: ” di je drchip…danas me ledo oduševio…kupuju ga ljudi ko ludi… ” I mene AHRV-R-A[cool] ” Kupiću je i ja možda sutra……[cool] ” pogleda sam vam malo kupnju i prodaju…kupnja je točno duplo jača…moga bi se i ja sutra umišat..

Onda ćemo ujutro “naj brži prst”[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ford: ” njetto: ” zeko: ” Ford: ” di je drchip…danas me ledo oduševio…kupuju ga ljudi ko ludi… ” I mene AHRV-R-A[cool] ” Kupiću je i ja možda sutra……[cool] ” pogleda sam vam malo kupnju i prodaju…kupnja je točno duplo jača…moga bi se i ja sutra umišat.. ” Onda ćemo ujutro “naj brži prst”[lol] [lol] [lol]

Biće love ka škaje…….[cool]

Sve je stvar psihe.....

Biće love ka škaje…….
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

nisu objavili nijedno izvješće na ZSE…kako ću sad izračunat fundamente….

nisu objavili nijedno izvješće na ZSE…kako ću sad izračunat fundamente….

J…š fundamente, mirišem akciju…[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

Ford: ” nisu objavili nijedno izvješće na ZSE…kako ću sad izračunat fundamente…. ” J…š fundamente, mirišem akciju…[thumbsup]
[/quo
A šta kad si prehlađen[lol] [lol]

njetto: ” Ford: ” nisu objavili nijedno izvješće na ZSE…kako ću sad izračunat fundamente…. ” J…š fundamente, mirišem akciju…[thumbsup] ” To ti je jedan od boljih izračuna,samo ako nisi prehlađen[lol] [lol] [lol]

Smijaću se Zeko i ja za par miseci…….[cool] i još ću se požalit Mateji da mi se smiješ…[cool]

Sve je stvar psihe.....

ajde dogovorit čemo se…samo me nemoj njetirat

Ma daaaaajj…….skoncentriraj se…….[cool]

Sve je stvar psihe.....

zeko: ” njetto: ” Ford: ” nisu objavili nijedno izvješće na ZSE…kako ću sad izračunat fundamente…. ” J…š fundamente, mirišem akciju…[thumbsup] ” To ti je jedan od boljih izračuna,samo ako nisi prehlađen[lol] [lol] [lol] ” Smijaću se Zeko i ja za par miseci…….[cool] i još ću se požalit Mateji da mi se smiješ…[cool]

A di nam je Mateja[shocked][shocked]mislim da si ti odgovoran što je nema[angry] [angry]

A di nam je Mateja[shocked][shocked]mislim da si ti odgovoran što je nema[angry] [angry]
[/quote]
Jaaa, Mateja javi se i skini odgovornost s mene,…..[cool]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close