zeko: ” Ford: ” di je drchip…danas me ledo oduševio…kupuju ga ljudi ko ludi… ” I mene AHRV-R-A[cool] ” Kupiću je i ja možda sutra……[cool]
pogleda sam vam malo kupnju i prodaju…kupnja je točno duplo jača…moga bi se i ja sutra umišat..
Ford,
njetto: ” zeko: ” Ford: ” di je drchip…danas me ledo oduševio…kupuju ga ljudi ko ludi… ” I mene AHRV-R-A[cool] ” Kupiću je i ja možda sutra……[cool] ” pogleda sam vam malo kupnju i prodaju…kupnja je točno duplo jača…moga bi se i ja sutra umišat..
Onda ćemo ujutro “naj brži prst”[lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
Ford: ” njetto: ” zeko: ” Ford: ” di je drchip…danas me ledo oduševio…kupuju ga ljudi ko ludi… ” I mene AHRV-R-A[cool] ” Kupiću je i ja možda sutra……[cool] ” pogleda sam vam malo kupnju i prodaju…kupnja je točno duplo jača…moga bi se i ja sutra umišat.. ” Onda ćemo ujutro “naj brži prst”[lol] [lol] [lol]
Biće love ka škaje…….[cool]
Sve je stvar psihe.....
Ford,
nisu objavili nijedno izvješće na ZSE…kako ću sad izračunat fundamente….
J…š fundamente, mirišem akciju…[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
Ford: ” nisu objavili nijedno izvješće na ZSE…kako ću sad izračunat fundamente…. ” J…š fundamente, mirišem akciju…[thumbsup]
[/quo
A šta kad si prehlađen[lol] [lol]
zeko,
njetto: ” Ford: ” nisu objavili nijedno izvješće na ZSE…kako ću sad izračunat fundamente…. ” J…š fundamente, mirišem akciju…[thumbsup] ” To ti je jedan od boljih izračuna,samo ako nisi prehlađen[lol] [lol] [lol]
Smijaću se Zeko i ja za par miseci…….[cool] i još ću se požalit Mateji da mi se smiješ…[cool]
Sve je stvar psihe.....
Ford,
ajde dogovorit čemo se…samo me nemoj njetirat
Ma daaaaajj…….skoncentriraj se…….[cool]
Sve je stvar psihe.....
zeko: ” njetto: ” Ford: ” nisu objavili nijedno izvješće na ZSE…kako ću sad izračunat fundamente…. ” J…š fundamente, mirišem akciju…[thumbsup] ” To ti je jedan od boljih izračuna,samo ako nisi prehlađen[lol] [lol] [lol] ” Smijaću se Zeko i ja za par miseci…….[cool] i još ću se požalit Mateji da mi se smiješ…[cool]
A di nam je Mateja[shocked][shocked]mislim da si ti odgovoran što je nema[angry] [angry]