Ha,ha znači plaža,priča,pićence i ugodno druženje…
Da sve ovo…i koja kava na rivi[thumbsup], naravno ako če ko imati vremena nakon okupljanja[rolleyes]
[emo_cool]
Mateja zovu me na ručak pa se čujemo kasnije.Bila mi je čast i ugoda dopisivati se sa osobom koja ima fluida i žara poput tebe..
I meni Svojnov9[thumbsup]
[emo_cool]
Ja se vratio a tebe nema………..[cry]
evo svojnov mene…..možeš meni koju lipu[lol] [kiss][lol]
Jel netko više može da mi odgovori jel Obrovac spada pod Dalmaciju ?[bye]
GOTOVINA ILI KEŠ PITANE JE SAD ?
Ima jedna lipa pisma: UZALUD VAM TRUD SVIRAČI
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Poz. Zeko. Kako si? Tko je ovaj Hamlet?[angry]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Alo Alabama,
Nemojmo suditi čovjeka prije nego se dokaže kao takav ili kao suprotno, pliz
Suricata suricatta
Alo Alabama, Nemojmo suditi čovjeka prije nego se dokaže kao takav ili kao suprotno, pliz
Vjeko,uz dužno poštovanje što se nas tiče on je se dokazao,a tebi ostavljamo da radiš svoj posao bez našeg utjecaja[bye][bye]
Poz. Zeko. Kako si? Tko je ovaj Hamlet?[angry]
Hvala na pitanju dobro sam,kako si ti,čuo sam da da si imao malo zdrastvenih problema,je si li se oporavio[undecid]
zeko,
Alabama: ” Poz. Zeko. Kako si? Tko je ovaj Hamlet?[angry] ” Hvala na pitanju dobro sam,kako si ti,čuo sam da da si imao malo zdrastvenih problema,je si li se oporavio[undecid]
Spreman za nove gubitke. Falio si mi u Trogiru. Računamo na tebe na idućem okupljanju, kada namjeravamo potrošiti ovo malo što još vrijedi u portfelju.[wink]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
zeko: ” Alabama: ” Poz. Zeko. Kako si? Tko je ovaj Hamlet?[angry] ” Hvala na pitanju dobro sam,kako si ti,čuo sam da da si imao malo zdrastvenih problema,je si li se oporavio[undecid] ” Spreman za nove gubitke. Falio si mi u Trogiru. Računamo na tebe na idućem okupljanju, kada namjeravamo potrošiti ovo malo što još vrijedi u portfelju.[wink]
[lol] [lol] [lol]
Što nas ne ubije to nas jača[thumbsup]
Ne sekiraj se za to samo vi dođite,za dobre i dobronamjerne ljude nema zime bez obzira na burzu[wink]
Žao mi je što nisam bio sa Vama,ali neke obiteljske obaveze nisam mogao izbjeći[cry][cry]