Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ja više volim da mi se nešto pa makar loše kaže u lice, nego da svi pričaju o meni a ja budala ne znam za to…zato mi tvoja iskrenost godi…

[emo_cool]

Ja više volim da mi se nešto pa makar loše kaže u lice, nego da svi pričaju o meni a ja budala ne znam za to…zato mi tvoja iskrenost godi…

…da ali za to treba enormne hrabrosti a kako da dođu do toga oni koji je ni prema sebi nemaju….[cry]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

….a u sunce je teško direktno gledati….

Mislim da je to njihov problem…a ja kad jednom vidim da osoba nije takva kakva se predstavlja, bježim od nje, a sad da li je to dobro ili ne….

[emo_cool]

A imam i osječaj da se ljudi sličnih karaktera i sami brzo nađu[proud]

[emo_cool]

…..hm……shvaćam ali gdje više bježati,sve je uže i uže……..možda u sebe.

A imam i osječaj da se ljudi sličnih karaktera i sami brzo nađu[proud]

….ili se tome nadaju pa je razočarenje veće…….

mateja: ” A imam i osječaj da se ljudi sličnih karaktera i sami brzo nađu[proud] ” ….ili se tome nadaju pa je razočarenje veće…….

Sad ne znam da li si imao puno loših iskustva ili si pesimist….ja sam isto već bila razočarana ali moto mog života je da živim svaki dan tako, kao da je moj zadnji, tako da i razočarenje brzo prođe, a na ovome svitu je još toliko ljudi koje nisam upoznala, da me to samo veseli jer su sigurno i dobri između[smiley]…do pred par mjeseci recimo nisam znala ni za vas, a sad ste mi svaki dan u mislima, a pomoću ovog foruma, mogu i pričati sa vama[proud]

[emo_cool]

….ha,ha pa i nisam neki pesimist a sa svim ostalim se u potpunosti slažem uz dodatak da preferiram druženje licem u lice..[kiss]

….ha,ha pa i nisam neki pesimist a sa svim ostalim se u potpunosti slažem uz dodatak da preferiram druženje licem u lice..[kiss]

Ovo i meni više paše…zato i jedva čekam da bude lijeto[smiley]

[emo_cool]

Ha,ha znači plaža,priča,pićence i ugodno druženje…

Mateja zovu me na ručak pa se čujemo kasnije.Bila mi je čast i ugoda dopisivati se sa osobom koja ima fluida i žara poput tebe..

New Report

Close